بسیار خوشحالم از پیوستن به این انجمن. دوستان اینجا خیلی با سواد هستن، و حضور من بار علمی و فلسفی سایت رو میاره پایین. بهرحال به بزرگی خودتون ببخشید.
بسیار خوشحالم از پیوستن به این انجمن. دوستان اینجا خیلی با سواد هستن، و حضور من بار علمی و فلسفی سایت رو میاره پایین. بهرحال به بزرگی خودتون ببخشید.
خوشآمدید ناشناس گرامی،
امیدوارم از اینجا خوشتان بیاید و ماندگار بشوید.
![]()
زنده باد زندگی!
درست میبینم، آنارشی جان آنلاینی؟![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
سلام به مهر بد عزیز خوبید شما ؟
نگران شدیم .....
درود بر blackswan گرامی،
من که به کوری چشم دشمنان زنده و تندرست هستم و درگیر کار و زندگی و خود اینجا![]()
با این داستان "اخراجیها" که ولی برای ما درست کردند شوربختانه تا یک زمان زیادی یا شاید هرگز دیگر آنورها سر و کلهامان پیدا نشود.
ولی بسیار کار خوبی کردید که اینجا هم نامنویسی کردید گرامی؛ ما داریم میکوشیم دستکم این انجمن را که خودمان ساختهایم
و از سانسور و اینها خبری نیست را گرم و داغ کنیم و بویژه برنامههایی هم برای نرم کردن و یک خورده fun درون گفتگوها آوردن داریم که اینجا بهش پرداختهایم:
1. http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%8...html#post15710
2. http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%8...html#post16198
هرگونه پیشنهاد و کمکی هم در این زمینه داشتی بمهر بگو blackswan جان،
![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بانو «پرنیان حامد» از هموندیاتان بس خوشنود شدم!
به دفترچه خوش آمدید گرامی![]()
—مزدک بامداد
با درود به همه دوستان،
شوربختانه برای نزدیک به یک ماهی من خانه نیستم و درگیر کار و مسافرت، 20 نوامبر دوباره اینجا خواهم بود.
به هیچ روی نگذارید آتش دفترچه بخاموشد، اگر ذغال هم کم آوردید از برگههای دفترچه بکنید![]()
باشد که زیر سایهی اسپاگتی یک ماه دیگر با دست پُر برگشته و یک زمان 24 ساعته شباروزی برای دفترچه داشته باشیم![]()
—مزدک بامداد
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)