Mehrbod (10-18-2012),Pazhuhande (12-07-2012),sonixax (10-18-2012)
کسی در صدد القا نیست . شما یا باید زندگی کنید ! یا بمیرید . نرسیدن موا غذایی اولیه به بدن برابر است با بیماری و در نهایت مرگ . شما اسم این رو چه طور میذارید شکم پرستی بسی جای سوال است !!!!
پیشتر یکی از دلایل دوستان گیاهخوار این بود که انسان از همان اول هم گوشتخوار نبوده و گوشتخواری اصلن زیان بار است ! حالا که ما مهمل بودن این ادعا را نشان داده ایم شد شکم پرستی و گرفتن حق زندگی و ...
شما دوست دارید به بدن خود آسیب برسانید برای اینکه یک بزقاله سیاه ۲ سال بیشتر زندگی کند مختارید ولی نمیتوانید و این حق را ندارید از دیگران هم همین را بخواهید .
البته بعید میدانم با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود قرص های مختلف اینچنین بشود ! هر چند که گیاهخوار واقعی همانها را هم مصرف نمیکند چون برای تولیدشان باز هم نیاز به کشتن یک حیوان است ، نتیجتن ریخت و قیافه تمام گیاهخواران راستین پس از مدتی مثل صادق هدایت میشود !!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (10-18-2012)
من ترجیح میدم بمیرم تا اینکه بخوام موجبات قتل عام موجودات ضعیف تر از خودم را فراهم کنم ( هتا یک حیوان)
این هم شکم پرستی هست ، چون انسان با خوردن میوه هم زنده خواهد ماند و برای این تنوع طلبی و زیاده خواهی واژه ی مناسب تری پیدا نکردم .در ضمن صادق هدایت یکی از خوش تیپ ترین و زیباترین انسان هایی هست که تا به حال دیدم من در این مورد به هیچ وجه قصد تحمیل عقیده ام رو ندارم و روی کسی هم شمشیر نکشیدم که یا گیاهخوار بشو یا می کشمت !! هدف فقط آگاهی رسانی بود و بس !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
یک گربه ولگردی هست. انقدر بهش غذا دادم که ترسش از انسان ها ریخته و حتی بدنشو با پای من میخارونه
فکر کنم حقوق حیوانات رو من رعایت کردم که هیچ یک حق مستمری و بازنشستگی هم بهشون دادم
اسم کوچکشو هم گذاشتم
خوزه
شاید یک روزی یک سیاهچاله بیاید و کل منظومه شمسی را یکجا ببلعد ! در مورد شایدها حرف نزنیم بهتر نیست ؟ آدم فضایی بیاد و مارو بخوره بیشتر شبیه فیلمهای درپیتی هالیوودی میمونه . تازه از کجا معلوم که ما خودمان باهوشترین و پیشرفته ترین موجودات عالم هستی نباشیم ؟
اینکه گوشت نخوریم باعث میشه یک سری از مواد لازم به بدن نرسه و این حرف که طبیعت انسان از اول گوشتخوار نبوده چرنده ! قبلن نشون داده بودم که برخی از انواع پروتئین های مورد نیاز بدن + B12 فقط و فقط از راه مصرف گوشت به بدن انسان میرسه . موجودات گیاهخوار بدنشان نیازی به آنها نداره ولی بدن انسان داره پس این مساله که انسان از ابتدا گوشتخوار نبوده مهمله .
به احتمال خیلی خیلی زیاد انسان نخست از حشرات و حیوانات کوچکی که شکارشان راحت بوده تغذیه میکرده + میوه ها ، درست مثل سایر همه چیز خواران فعلی مانند برخی گونه های شامپانزه ها و میمونها .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
دوست گرامی اینکه شما میگویید مواد غذایی دستکاری شده هستند، تولید گوشت هایدروپونیک با دستکاری ژنتیکی مواد غذایی متفاوت است، در دستکاری ژنتیکی شما میکوشید با تغییر دادن یا تکرار ِ خارج از قاعدهی کدهای ژنتیکی یا توالیهای دیانای یکی از خواص مورد نظر خود را تغییر بدهید، مثلا ترشی لیمو را تشدید بکنید، یا شیرینی ذرت را افزایش بدهید. در تولید گوشتهای مصنوعی اما، شما ژن مربوط به تولید ران گوسفند را برای مثال استخراج میکنید، آن را در شرایط لازم برای فعال شدن قرار میدهید و یک ران طبیعی گوسفند(بدون استخوان، چربی، بافتهای خونرسانی و ...)را در آزمایشگاه کشت میکنید. در این روش نیازی نیست با تشعشعات رادیواکتیو دست به تغییر کدهای ژنتیکی بزنید، فقط یک بخش خاص از آنرا مورد استفاده قرار میدهید. ما هماکنون این تکنولوژی را داریم، وانگهی تولید صد گرم گوشت با این روش یک میلیارد تومان هزینه میبرد، من پیشبینی میکنم دو دهه با همهگیر شدن آن فاصله داریم.
محصولات دستکاری شده بدلیل طمع ِ کارخانههای چندملیتی خیلی زودتر از آنچه باید وارد بازار شدند. این تحقیقی که ارائه دادهاید گویا نشان میدهد که روش تست فعلی آثار این محصولات(نظارت بر گروههای کنترلشدهی موشها در دورههای سه ماهه)از اساس درست نیست، و در دورههای بلندتر نتایج نگران کنندهای مشاهده میشود.. ماجرا هرچه که باشد، و هر اتفاقی که در اینده بیافتد، برماست که هرچه سریعتر سکان پیشرفتهای عظیم را از دست مشتی شرکت مطلقا خارج از رادار نظارت عمومی بهدر بیاوریم.
زنده باد زندگی!
رضا میخوای گوشت جونور زنده رو بخوریم؟![]()
نه منظور اینکه اصلن نخورید ! ولی حالا اگه اصرار دارید و نمی تونید مقابل وسوسه ها و لذت طلبی خود مقاوت کنید لااقل شکار خودتون رو بخورید ! نه اونی که قصاب می کشه و تیکه تیکه می کنه و بعد شما می خرید و پس از کلی بزک دوزک قابل خوردنش می کنید و شکمتون رو قبرستون حیوانات می کنید .
درست مثل اون شیر و پلنگی که خوراک خود رو خودش فراهم می کنه و نه قصابی وجود داره و نه مغازه ی گوشت فروشی !
اصلن فرض کنید هیچ قصابی وجود نداشت .. اونوقت چطور می خواستید اون گوشت رو تهیه کنید ؟! کدوم یکی از شما همین حالا حاضر هستید که چاقو دستتون بگیرید و یک موجود زنده رو قربانی کنید ؟! اصلن مگه قتل شاخ و دم داره ؟! اگه این کار رو بکنید بدون تعارف شما یک قاتل هستید !
این قاتل های حرفه ای یا این جلادهای داخل زندان ها و یا این اسلام گراهای طالبان و القاعده که مثل آب خوردن آدم سر می برند و تیکه پاره می کنند اگه به گذشته شون برگردید می بینید ابتدا کار خودشون رو با سر بریدن یک مرغ شروع کردند تا رسیدند به این مرحله از توحش که می بینید .
و چقدر ساده انسان ها که همنوع خودشون هستند رو می کشند بدون اینکه ذره ای عذاب وجدان پیدا کنند
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)