آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!

شیلا جان ، اینجا شما نقدی به یهود و حتی صهیونیسم داشته باشید میتونید به طور مستند میتونید مطرح کنید، اما به این شکلی که تا به حال مطرح کردید خیر !! هم اینکه بوی نژاد پرستی میده حرف های شما هم فاقد هر گونه استدلال منطقی و سندی هست...اسپاگتی نکرده که ما اینجا نمیخوایم مدل منبر آخوند ها بحث کنیم !!
من به شخصه دوست ندارم کسی اینجا حتی به طور موقت هم محروم بشه پس از شما خواهش میکنم به مطالبی که مکرر تذکر دادیم توجه داشته باشید.
![]()

البته شیلا جان باید توجه داشته باشه که هر نقدی هم اینجا از یهود داره و میخواد مطرح کنه
باید به گونه ای باشه که در پایان به خوب و عالی بودن یهودیان برسیم!
در غیر این صورت و بیان هرگونه نکته منفی از یهود یا یهودیان این مصداق بارز یهود ستیزی هست
و شاید در آینده کسی دوباره هلوکاست راه بندازه.
و کلن نباید کاری با اونها داشته باشه مگر اینکه بخواد نکات مثبتشون رو به گوش جهانیان برسونه.![]()

در اینجا کسی به دنبال تطهیر یهودیان نیست ! کما اینکه دوست خوبمان کسرا به خاطر اینکه من حکومت اسرائیل را با نازیها مقایسه کرده بودم از من دلخور شده بودند .
نهایتن هم سیاست بر مبنایی نیست که دست آخر به دفاع از یهودیان برسیم . تنها و تنها بی طرفی شرط است .
برای مثال چندی پیش که اسرائیل به کشتی کمکهای انساندوستانه ترکیه حمله کرده بود در اینجا بحث بود که این کار غیر انسانی بود و امروز میبینیم که نتانیاهو رسمن از ترکیه در این مورد عذرخواهی کرده !
دوستان اگر نقدی دارند میتوانند بدون نگرانی از سانسور مشروط بر اینکه سخن نژادپرستانه و یا در تعریف و تمجید از نازیسم نباشد و همچنین منجر به نقض قوانین کپی رایت نشود آن را بیان کنند . بی شک اگر روزی روزگاری سرور این وبسایت به کشوری مانند آمریکا منتقل شود همین محدودیت ها هم برداشته خواهد شد . به هر حال گردانندگان اینجا هنگام خرید پهنای باند و سرور زیر بار شروطی رفته اند که ملزم به رعایت آنها هستند .
اگر این تیم روزی روزگاری از نظر مالی به حدی از توان رسید که بتواند از دیتاسنتر های درجه یک آمریکا سرور تهیه کند شک نکنید که این کار را خواهد کرد و همین محدودیت های نیم بند را هم برخواهد داشت ! (هر چند بیان سخنان نژادپرستانه و طرفداری از نازیسم قابل دفاع نیست ولی دفاع از آزادی بیان هست)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Mehrbod (03-24-2013)

"فرهنگ یهود بر تار و پودی از نژادپرستی بافته شده"
گزاره ای مانند گزاره بالا یا پایور میشه یا نمیشه
اگر پایور نشد که فبها==>در سایت میماند تا آیندگان بدانند که چنین نیست و یهودیان نژادپرست نیستند.
اگر پایور شد==>پس یهودیها بد هستند==>پس هیتلر حق داشته که اونها رو کشته==>این میشود تعریف و تمجید از نازیسم==>پس باید از سایت پاک شود تا یهود ستیزی اتفاق نیفتد.
مهم نیست که گزاره ای مانند گزاره بالا پایور بشه یا نشه مهم اینه که روند اشتباهه، شیوه غلطه!
خوب مشکل همینه!
نشستید "حرف" زدید که عایا این جنایت، بشری بوده یا نبوده!
من هم برای همین مایلم که اصلن حرفی از یهود و صهیونیست اینجا نباشه تا اینکه مجبور باشیم فقط به به و چه چه کنیم و ببینیم، که مثلن منبری و آخوندی حرف نزدیم و خیلی میفهمیم!! :))
الان اینجا
یهودیِ صهیونیست= عرب
اسرائیل= فلسطین
حالا که نصفه و نیمه میتونیم ورود کنیم چه بهتر که دور جفتشون یه دایره قرمز بکشیم!
توصیه من هم به شیلا جان همین بود.
sonixax (03-24-2013)

خیر !
بر فرض یهودیان بدترین موجودات زمین آیا هیتلر حق داشت نسلشون رو اون هم نه بر مبنای عادات و رفتار بدشون و فقط به خاطر مسایل نژادی و مذهبی منقرض کنه و نسل کشی کنه ؟ خیر
وقتی بگویید آری حق داشت و کار خوبی کرد و ... بله میشود قربان صدقه رفتن نازیها .
تازه بار اثبات بد بدون یهودیان (آن هم تمامشان) آن هم نه یهودیان فعلی بلکه آنهایی که کشتار شدند بر دوش مدعیست ، حال بماند که بسیاری از آنانی که بشر را به اینجا رساندند یهودی بوده اند !!!
خیر ، نگفتیم آیا بوده یا نبوده بلکه گفتیم بوده ، آن را محکوم کردیم و ایضن گفتیم وحشی گری هم بوده .
من نمیدانم شما چه اصراری دارید که دفاع نکردن از نازیسم (که قطعن دفاع از نازیسم کاری سخیف است) و سخنان نژادپرستانه نزدن را برابر قرار دهید با تعریف و تمجید از یهودیان !!!!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

نه انگار دوستان بیشتر علاقمند به همون حرف های منبری زدن هستن...
ما هم دخالتی نمیکنیم تا جایی که از محدوده خارج نشن !! شما هم سفسطه نکن سام کینگ جان... ما گفتیم و یهود و صهیونیسم، حالا اینکه از نقد این دو شما دوست داری برسی به بررسی اشخاص (یهودی و صهیونیست) ، داستان دیگه ای هست...
شما همون تاپیک صهیونیسم رو مطالعه بفرمایید ، من و میلاد و کاوه و امیر ، چندین مورد اشاره به رفتار های نادرست دولت اسرائیل کردیم و همچنین از منظر تاریخی ، ظلم هایی که به فلسطینی ها شده....
اما قرار بر هوچی گری به سبک اسلامی که نیست...
sonixax (03-23-2013)

حالا چرا شما یهو شدی حافظ منافع اسرائیل در دفترچه؟:))
من اگه همین الان کل جمعیت ایران با سیاه پوستها عوض شن عین خیالمم نیست!
من نژادپرست نیستم!
مشکل من با یهود و یهودی و صهیونیست و صهیونیسم و اسرائیل اینه که خودشون نژادپرستن ولی در عین حال قربانی نژادپرستی هم هستن و کشور آلمان بعنوان دیه یک تکه از خاک عثمانی رو داده بهشون!
چه مسلمان چه بیخدا اینقدر شرافت دارم که حقیقت رو ببینم و ازش دفاع کنم.
نه که چون یه عده یه چیزی رو طوطی وار تکرار میکنن منم تکرار کنم!!
:)
پس این فرشته پاک و معصوم (امام اسرائیل(ع)) چند موردی هم خطا ازشون سرزده؟
خوب پیشرفت خوبی هست اگه چندتایی خطا از اسرائیل هم دیدین!

1)حافظ منافع اسرائیل نیستم اما با هوچی گری مخالفم.
2)شما که طوطی وار تکرار نمیکنی ، باید همین گزاره هایی که پشت هم ردیف کردی به قول خودت پایور کنی...مثلا اینکه که کی کشور آلمان یک تکه از خاک عثمانی رو داد بهشون یا اینکه چطور میشه یک گروه از مردم رو به دلیل یهودی بودن کلهم متهم کرد به نژادپرست بودن یا یک کشور رو به طور کامل...منتظر مستندات غیر طوطی وار شما هستم !!
الحق که در ترول بازی هم دستی بر آتش دارید!!
مدت ها پیش از اینکه شما و شیلا در این انجمن هموند بشید، این بحث ها رو ما کردیم اینجا...
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)