"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
دوستان چه زود زرد کردند!
من تا بحال یک زن ِ زیبا+باهوش ندیدهام، پس هیچ اصراری به قائل شدن ِ استثنای احتمالی ندارم. اصلا باهوش بودن برای ِ جذابیت ِ زن یک امتیاز منفی محسوب میشود و ترکیب ِ «زن ِ زیبای ِ هوشمند» تناقض ِ اسم و صفت است، مثل ِ «مثلث ِ چهارگوش».
زنده باد زندگی!
من سه تا دختر خوشگل+باهوش تاکنون دیدهام، که از این بین این سه، یکیشان دوست نزدیکم است.
آن اندازه هم وضعشان بد نیست ...
ولی جدای از این، بستگی بسیار زیادی دارد که هوش را از چه جنبهای نگاه کنیم. دخترها
معمولا (اگر sonixax الآن هوار نکشد) در چیزهایی باهوش هستند که ما مردها معمولا اهمیت چندانی نمیدهیم، مانند
خواندن زبان بدن (body language) یا انجام دادن همزمان چندکار با هم و یا چیزی که من هنر راستین یک دختر میدانم، فریب دادن و اغواگری.
ویرایش از سوی Mehrbod : 02-14-2011 در ساعت 12:32 AM
sonixax (02-14-2011)
1. اصولا زنها با من «سر و کار» دارند، من باهاشان فقط «کار» دارم.
2. اظهار نظر در اینباره دشوار است، چون وقتی یک زن ِ زیبا و خوش اندام حرف میزند، اصلا کسی گوش نمیکند. حرفهایش میخواهد در حد حرفهای نیچه باشد، یا حرفهای جنتی، همه در تائید و تصدیق از هم سبقت میگیرند. باور ندارید؟ بفرمایید:
بله، بله، دقیقا. ادامه بدهید لطفا.
زنده باد زندگی!
درسته آدم نباید جمع ببنده آدم ها با هم فرق میکننولی شما و اکیپتون درصد خیلی کمی هستید.(درصد درحال انقراض)
در ایران یک جورهایی آدم ها یکدست هستند. یعنی یا روم به دیفال همه آی کیو جلبک هستند یا اون هایی که عاقلن واقعا عاقلن! مثلا دخترهای دور و بر من همگی مشکل عقلی دارند!
یک مثالش اینه من خیلی وقته که با هیچ دختری راجع به دین و اعتقادات بحث نکردم. همیشه جفنگ گویی رو ترجیح میدم. همیشه دیدم این حرف ها انگار برای دخترها خیلی ثقیله و اصلا نمیفهمن چی میگم. بعد از دو ساعت فک زدن آخر سر یهو انگار برق گرفته باشه میپره هوا میگه :راستی پنج شنبه بریم شمشک؟
انگار ما دو ساعت داشتیم گِل لگد میکردیم.
راستی اون حرکت آخر شما در مورد میکروفون اون ور شیش بود..![]()
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)