حداقل عذرخواهی رو که قبول داری :-)))
راستی گفتید هفته دیگه نوبت صندلی منه. میشه بگویید چه روزی؟ آخه من بعضی روزا نمیتونم بیام اینجا. میخوام هماهنگ بشم
حداقل عذرخواهی رو که قبول داری :-)))
راستی گفتید هفته دیگه نوبت صندلی منه. میشه بگویید چه روزی؟ آخه من بعضی روزا نمیتونم بیام اینجا. میخوام هماهنگ بشم
راستش اینجا فقط میلاد با جنبه هست.
منم زیاد سر به سرش میگذارم..
از همون روز اول رفت رد منو زد و پیدام کرد و مسخره ام کرد. ( کلبه چوبی - ساعت - مجسمه )
اول اون شروع میکنه هاااا. من شروع کننده نیستم.
در ضمن همیشه هم حواسم بوده زیاده روی نکنم..
خــر = بزرگ
خود میلاد میدونه دارم باهاش شوخی میکنم.
Anarchy (09-22-2013),kourosh_bikhoda (09-21-2013),sonixax (09-21-2013)
دو نفر با هم تصادف میکنند اون یکی به این یکی میگه مردیکه گُه !
طرف که خیلی گنده بوده یقه این رو میگیره میگه گُه یعنی چی ؟!
این ریزه میزه هه میگه هیچی یعنی شریف !
گنده ها میگه راست میگی ما چهار تا داداشیم یکی از یکی گُه تر !!!!
منتها ما از اونهایی نیستیم که با شنیدن خر = بزرگ ! خَر شویم جانم .
نه نمیدونم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (09-22-2013),cool (09-22-2013),Mehrbod (09-21-2013),مزدك بامداد (09-21-2013)
یعنی دیوونه اید.
از ترک دیوار داستان می سازید.
شفای عاجل آروز میکنم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
cool (09-22-2013),sonixax (09-21-2013),مزدك بامداد (09-25-2013)
من پیشتر گفتم این یه نفر دائم پریوده!
حرفم رو باور نکردید..
همچین میگه پستهای منو پاسخ ندهید. انگار محتاج پست هایش هستیم!
راسل عزیز؟
وقتی من مطابق اعتقاداتم صحبت کردم ، شما ها اعتقادات منو مسخره کردید.. !
من چکار کرده بودم؟؟
در اینجا بحث بی نظمی و نظم بود. که خالق همه چیزو منظم خلق کرده.
آنارشی گفت همه چیز منظم نیست.
گوگل گفت مثال بزن
آنارشی گفت: سندروم داون و یا هر نوع ناهنجاری دیگه...
بنظرت این مثال آنارشی خنده دار نبود؟؟
بیماری رو به پای بی نظمی بنویسه؟؟!
ناهنجاری؟ مثلا قتل و کشتار رو به پای بی نظمی بنویسیم!!
منم نوشتم اینجا صفحه جوک نیست. دقیقا از رفتارهای شما یاد گرفتم اینجوری پاسخ بدم...!
در ضمن شما نوشته های دیروز و امروز منو نشان کرده ای که فحاشی کرده ام! حالا رفتی برای اثبات حرف خودت ، حرف های چند روز پیش منو برداشتی و آوردی که بعله. تو فحاشی کردی!!
تازه اینم فحاشی نبود..
فحاشی یعنی این.
رفتار من با این فرد چگونه بود؟؟ حتی جوابشو ندادم!
متاسفم واسه خودم که اومدم اینجا و دارم اعصاب خودمو خراب میکنم..
نمیدونم چیه. ولی احساس میکنم فحش خورم بالاست!
چه اینجا و چه فیسبوک!
با عرض شرمندگی این عکسو ببین
بخدا از وقتی اومدم اینجا و مثل همه شما توی بحث ها شرکت کردم و نظرمو دادم جز تحقیر و مسخره گی و فحاشی چیزی از شما ندیدم..
بازم مثل پر رو ها اومدم. چون واقعا نوشته های آلیس و مهربد و مزدک رو دوس دارم. نوشته های امیر رو هم دوس دارم.. بحث هایی که میشه رو دوس دارم..
ولی ای کاش ای کاش ای کاش ای کاش ، اینقدر منو نشون نمیکردید.. دنبال سوژه ای برای مسخر کردن من به عنوان زن - مسلمان !!!
همیشه سعی کردم آخر همه کامنت هام شکلک خنده باشه. تا اگر نوشته هام شما رو اذیت کرده باشه، حداقل شکلک خنده بتونه درصد ناراحتی شما رو کم کنه..
ولی همتون اینو به حساب اسپم گذاشتید..
آره. اسپم هم میکردم. ولی بخاطر اینکه باهاتون شوخی کنم. شوخی های من با شما خیلی فرق داشت.. من شوخی های لطیف میکردم تا صمیمی بشیم. ولی شما...
به میلاد گفتم خیلی خری .. :-) ((شکلک خنده و بعدش هم ازش تعریف کردم ))
گفتم میلاد جنبه داره. خودش هم شوخی میکنه. از همتون با جنبه تره..
بخدا اصلا توقع نداشتم میلاد اونجوری جواب منو بده..
یعنی توقع داشتم بگه تو هم خیلی گاوی.. :دی
میلاد؟ من که نه تورو میشناسم و نه دیدمت! فقط میبینم تو تنها کسی هستی که پست های منو لایک میکنی و هر از گاهی جواب منو میدی. هرچند با مسخره گی و شوخی...
یه جورایی باهات احساس صمیمیت کردم. ولی فکر کنم اشتباه کردم..
ولی خدایش خیلی اینجا اذیت شدم. فحش خوردم. مسخره شدم..
فقط به خاطر اینکه نظرم با شما مخالف بوده. فقط بخاطر اینکه از قدیمی های اینجا نیستم..
چندتاتون رو توی فیسبوک ادد کردم تا منو بیشتر بشناسید. ببینید من اینقدر ها هم بد نیستم و سزاوار این رفتارها نیستم. خشک و متعصب نیستم. امیال من چیز دیگه ای هست.
ولی متاسفانه فایده ای نداشت..
سعی میکنم از جمعتون برم. حداقل طبق قولی که دادم بعد از صندلی داغ میرم..
اینجاها جای من نیست.. یه جورایی هم خودم مقصرم. همه اش تقصیر شما نیست..
بیخیال
اول جمله آخر رو جواب بدم...بانوی عزیز من کی با شما این جوری صحبت کرده بودم که به من همچین جوابی دادید ؟ گیرم که من جواب پرت داده باشم... بار اولی که پست شما رو دیدم فقط چند دقیقه ای شوکه شده بودم که این جواب چه ربطی به پست من داره !!!
اما در مورد پست خودم ، چون اینجا تاپیک اصلی نیست مختصر جواب میدم...به هیچ وجه هم جک نبود ، کاملا جدی نوشتم.بدون اینکه قصد جسارت داشته باشم ، به نظر میرسه اطلاعات شما در زمینه مسائل دینی و فلسفی زیاد نیست و اینکه نمیدونید مفهوم نظم چیه و چی مصداق نقض اون ( با همون معنایی که عزیزان اسلامیست بیان میکنن ) هست ، باعث سو تفاهم شد...بلکه کلیه ناهنجاری های جسمی انسان ها و موجودات دیگه در حکم بی نظمی در مجموعه ای هست که مدام اسلامیست ها دم از منظم بودنش میزنن !! نابود شدن رده های مختلف گیاهی و جانوری در شرایطی که ناظمی برای مجموعه متصور هستید که کار عبث انجام نمیده در حکم بی نظمی سیستم هست... به هر حال این برداشت من بوده !! ایرادی هم اگر در اون بود ، لااقل شما با بیان بهتری وارد بحث میشدید...
به هر حال زمان میبره تا با جو یک مجموعه جدید آشنا بشید ، من هم چندین بار گفتم دوست دارم دوستان به هر عقیده ای که دارن ، اینجا باشن ... اما همیشه هم رفتار دیگران رو ببینید هم رفتار خودتون رو ...
![]()
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)