آری بی اندازه هوتاد (کیفیت) جستارهای پارسی پایینه.
من امروز جستار impalement را اندکی ویراستم:
آری بی اندازه هوتاد (کیفیت) جستارهای پارسی پایینه.
من امروز جستار impalement را اندکی ویراستم:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Agnostic (08-29-2012),Anarchy (08-22-2012),Russell (08-22-2012),Theodor Herzl (08-22-2012)
Agnostic (08-29-2012),Anarchy (08-22-2012),Mehrbod (08-22-2012),Russell (08-22-2012),Theodor Herzl (08-22-2012)
من هنوز گیر یک چیز هستم ، این پسندیدن یک پست که تازه اومده فرقش با سپاس چیه؟![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خوب من هم فعلاً با دست تعمیر بودن گفتگو اومدم اینجا،از اینکه جمع دوستان جمع هست بسی خوشحالیم
امروز دیدم آرش تو وبلاگش نوشته بود قراره گفتگو بخشی از زندیق بشه.بی صبرانه منتظرم ببینم چی میشه
Anarchy (11-10-2010)
اینجا در پاسخهای پست جناب مزدک
اندکی رشته امور از دستان پرتونمان خارج شده. تاپیک ها زیاد شدند و بعضی تاپیک ها اضافه هستند. اسپاگتیا، ادرکنی.
ویرایش از سوی kourosh_bikhoda : 12-10-2010 در ساعت 12:09 AM
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
سالروز به درک واصل شدن حسین نوره کش به همراه 72 تن از اراذل و اوباش وحشی تازی در بیابان های کربلا به دست شمر و یزید و خولی، به همهی اسلام ستیزان گرامی شادباش میگویم.
زکریای رازی:
ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتباراند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است. (تاریخ اجتماعی ایران، تالیف مرتضی راوندی، جلد دهم، ص ۱۳۶)
kourosh_bikhoda (12-14-2010),Reactor (01-14-2011),sonixax (12-14-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)