Seven Crazy Things Ariel Castro Said Today - The Daily Beast
7 عدد از کس شر ترین دفاعیات یک متجاوز:))

Seven Crazy Things Ariel Castro Said Today - The Daily Beast
7 عدد از کس شر ترین دفاعیات یک متجاوز:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (08-02-2013),Theodor Herzl (08-02-2013)
آغازگر جُستار

این آریل کاسترو هم یکی دیگر از قربانیان قوانین فمینیستی هست ، حتما خود آن ۳ دختر دامن کوتاهی چیزی پوشیده بودند و حقشان بوده که ۱۰ سال در زیر زمین یک خانه زنجیر بشوند و بهشان تجاوز بشود *Sarcasm*
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (08-02-2013),undead_knight (08-02-2013)

راستش در رددیت، شبکه های اجتماعی و وبلاگ ها و سایت هایی که به "manosphere"! مربوط میشه اتفاقا از این مدل های "سرزنش قربانی" به وفور دیده میشه،این سایتی هست که نمونه های خوبی رو جمع میکنه:
man boobz | misogyny. I mock it.
و خب گه گاه که من این سایت رو میخونم متوحه میشیم دوستان هم وطن ما هنوز خیلی مونده تا به گرد ورژن های خارجی آنتی فمنیست برسند:))The point of this blog is to expose misogynists and other terrible people by quoting the hateful things they say. It's not a safe space
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (08-02-2013)

مگر اعضای جنبش ربطی به معنی سیاسی اجتماعیاش دارد؟!!
من از ترولبازهایِ فمینیست شنیده بودم که معنی فقط همان است که در دیکشنری آمده !!
البته معرفی manosphere توسط کسانی که نمیدانند فضای فمینیستی چیست و مدعی هستند فمینیسم هوادار پورن است بساط سرگرمی خوبی برای ماست !!
با اینکه عزیزان درباره فرهنگ تجاوز چرندیات تاریخی گفته بودند تا همینجا ولی متهم کردن مخالفان چرندیات فمینیستی به هواداری از این فرد زوایای جدیدی از پتانسیل عزیزان را برای ما نمایان کرد !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (08-02-2013),sonixax (08-02-2013),مزدك بامداد (09-16-2013)

با پوزش فراوان! بابت ندیدن این پست:))
همینکه استاد امیر عزیز به شما قرص های قرمز رو خوروند کفایت میکنه چون در غیر این صورت دوستان همچنان در فضای "اعتدال" به ارائه نقدهای دست به عصا به فمنیسیم و بعد زنان مشغول بودند که از بار کمیک ماجرا کم میکرد:))
راستی آخر سر من نفهمیدم شما در گرفتن معنای sex مشکل دارید یا positive و یا feminist :))شاید هم یک دوره کلاس آموزش رابطه "صفت" و "اسم"
حداقل ما در زبان فارسی میدونیم که وقتی ما جایی"مرد خشمگین" رو میبینیم استنباط میشه که "مرد میتواند خشمگین باشد" نه اینکه "مرد حتما خشمگین است" :))
"مدعی هستند فمینیسم هوادار پورن است"
حرفمو پس میگیرم قطعا بزودی نمونه های خارجی هم خجل میشند:)))
Tacitus-
sonixax (09-16-2013)

آری، سخنان امیر گرامی برای من بسیار روشنگر بود و از او آموختم، یکی از آن همین بود که باعث آشنایی من با manosphere و قرص قرمزی شدن من بود و از او بسیار سپاسگزارم، خوردن قرص قرمز که البته بهترین است، قابل مقایسه با چیزهایی که فمینیستها به انسانها میخورانند نیست !!
من مشکلی با زبان شیرین فارسی و انگلیسی ندارم، جا زدن یک ایدهیِ و نیم بند و بدون هوادار بعنوان حقیقت اصلی یک جنبش سیاسی و سند این ادعای گزاف که "فمینیسم با پورن مشکلی ندارد و چه بسا حتی هوادار پورن هم است" ست که مشکل دارد !!
باعث خوسحالیست که شوالیهیِ ما هم تصمیم گرفته دست خود را رو بازی کند، باور کن این یک پستت چند برابر کل پستهایِ ماله کشی شدهیِ قبلی اخلاقیتر (کمتر غیراخلاقی) بود!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

تجاوز جنسی به یک دختر پنج ساله پاکستانی - پاکستان - RFI
دختر پنج ساله پاکستانی پس از ربوده شدن درلاهور، واقع در شرق این کشور بارها مورد تجاوز جنسی قرار گرفت. مقامات پاکستانی شرایط جسمی این دختر را وخیم توصیف کردهاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه این دختر پنج ساله پاکستانی اهل محلهای فقیرنشین در لاهور که روز پنجشنبه ناپدید شده بود، در ساعت هشت شب جمعه در نزدیکی بیمارستانی در این شهر پیدا شده است.
"چودری شفیق"، رئیس پلیس پاکستان گفت: "به نظر میرسد چند مرد ناشناس این دختر بچه را ربوده و پس از تجاوز به وی، او را در نزدیکی بیمارستان رها کردهاند."
تلویزیون پاکستان تصاویری از نگهبان این بیمارستان نشان داده که پس از یافتن دخترک پنج ساله در شرایط نامساعد جسمی، در حالی که او را روی دوش خود حمل میکرده، وی را به داخل بیمارستان برده است.
پزشکان این بیمارستان ضمن وخیم توصیف کردن اوضاع جسمی این دختر گفتهاند که به نظر میرسد وی چندین بار مورد تجاوز وحشیانه قرار گرفته است.
این دختر 5 ساله اکنون در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری است.
دیوان عالی پاکستان مقامات ارشد پلیس را برای ارائه توضیحات درباره این حادثه فراخوانده است.
روز گذشته نیز دادگاهی در دهلی نو، چهار مرد را به جرم تجاوز به یک دختر 23 ساله هندی و قتل وی به اعدام محکوم کرده بود.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (09-16-2013),undead_knight (09-16-2013)

Britain is home to a sizable Muslim minority of nearly 2.7 million
به کشورشان گند زده اند!
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (09-16-2013),Russell (09-16-2013),sonixax (09-16-2013),undead_knight (09-16-2013)
آغازگر جُستار

از ۴۵ تجاوز معلم مدرسه به دانش آموز در چند سال اخیر در آمریکا ، ۴۳ مورد آنها توسط معلمهای زن صورت گرفته. در پایین این لینک مجموعه عکسها رو میتونید ببینید
Jennifer Vigil, Teacher, Charged With Raping Male Student In New Mexico Classroom
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (09-20-2013),kourosh_bikhoda (09-20-2013),Russell (09-20-2013),sonixax (09-20-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)