من پیشنهاد میکنم برای آرام تر شدن اوضاع انجمن و جلوگیری از یک جنگ تمام عیار بین فمینیستها و غیر فمینیستها دوباره شروع کنید به صهیونیسم و اسرائیل اینها گیر بدهید ، من شدیدا پوست کلفت هستم میتونم هر حملهای را تحمل کنم![]()
من پیشنهاد میکنم برای آرام تر شدن اوضاع انجمن و جلوگیری از یک جنگ تمام عیار بین فمینیستها و غیر فمینیستها دوباره شروع کنید به صهیونیسم و اسرائیل اینها گیر بدهید ، من شدیدا پوست کلفت هستم میتونم هر حملهای را تحمل کنم![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
توانایی با خواست متفاوت است.
اساسا اگر چیزی ممکن نباشد سرزنش و ایراد به آن معنی ندارد.
تفاوت موجود بین زن و مرد هم فیزیولوژیک هستند و هم اجتماعی،اجتماع (در حوزه میمها) این رفتار خالی از فضیلت (بقول دوستان انگلی) را بجای تضعیف تقویت کرده و کوشش ما هم تغییر در حوزه میمهاست که بسیار بسیار سریعتر ممکن است تا ژنها.
مشکل اینجا با فمینیسم هم اینست که ناعدالتی در عرصه اجتماع را وارونه نشان میدهد و در عرصه ژنتیکی هم با منکر شدن تفاوت نتایج حاصل از آنرا هم بگردن مردها انداخته و برایش تئوری میبافد.
وگرنه کسی منکر توانستن زنها نیست،اتفاقا تمام دلیل بحث ما اینست که میتوانند ولی همه آنرا بگردن لولویی بنام مردسالاری انداختهاند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
پیشتر در این باره با مهربد بحث کرده بودیم .
توانایی های مغزی زنان با مردان متفاوت است . در مسایلی مانند فیزیک و ریاضی و .. مردان برتری دارند و در مسایل دیگری مانند زبان و تحلیل مسایل و ... زنان . (استثنا هم همیشه وجود دارد)
برای همین است که شما در زمینه هایی مثل فیزیک زنان موفق کم میبینید و در زمینه زبان و برخی امور اجتماعی و یک رشته های دیگر مردان موفق کم میبینید . ربطی هم به استثمار زنان توسط مردان !!! ندارد .
بله طبیعی هم هست که با تلاش و کوشش میشود این موارد را تا حدودی برطرف کرد ! ولی . اگر یک زن داشته باشیم ، یک مرد . ضریب هوشی هر دو یک اندازه و هر دو را تحت آموزشی یکسان قرار دهیم . در موارد یاد شده مرد از زن برتر خواهد بود .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
چه قدر اینجا جستارهای +18 زیاد شده!!
انجمن رو به خفن بودن میگذارد:))
Anarchy (04-13-2013),Dariush (04-13-2013),Mehrbod (04-13-2013),sonixax (04-13-2013),undead_knight (04-14-2013)
ویوین جان پیشنهاد میکنم این کار را نکنی! اگر ثابت شود که زنان میتوانستند هماندازهی مردان در دانش و علم کاری بکنند و نکردند اوضاعشان بدتر میشود( وبیشتر بهشان میگویند رفتار انگلی دارند). اینکه حقوقِ آنها را مردان گرفتهاند هم بهانه نمیشود.مثلا صاحبِ فرتورِ آواتارِ من (که در جستار تاریخ مزداهیک او را معرفی کردهام) تا 26 سالگیاش چنان کارهای عظیمی برای ریاضیات کرده است که انسان را انگشت به دهان میگذارد. در حالیکه به شدت فقیر بوده، گوشه گیر و خجالتی بوده، بیمار بوده، به او ظلم شده و حقش خورده شده و ... . یعنی همه جور مشکل و بدبختی داشته، اما همچنان کارِ خودش را کرده.من هیچ زنی را ندیدم که در عمرِمثلا 70 ساله و با کلی بطالت و وقتِ اضافه بتواند یک صدمِ کارهای او را هم بکند.مشکل از مردان است که خیلی فعال هستند یا از زنان که نمیتوانند خود را به آنها برسانند و علاوه بر اینکه هیچ کاری از دستشان برنیامده میخواهند امتیازاتی برابر (بیشتر از ) مردان داشته باشند؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
البته من خودم تصمیم دارم از متد تبارشناسانه استفاده کرده و نشان دهم که در واقع چنین هم هست و زنان میتوانستند همپای مردان در علم و دانش باشند اما خودشان نخواستند.بهترین گواه نیز از خود زنان برگزیده میشوند مانند :Ada Lovelace که اولین برنامه نویس تاریخ است و علم کامپیوتر به او مدیون است.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
این سخن که شمار نخبگان مرد همیشه از زنان بیشتر بوده را نمیدانم چه کسی سر زبانها انداخته!!
آخر مگر شمار نخبگان چه تعداد بوده که جنسیشان هم بکنیم؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
همین رو بگو، مثلا چندتا از مردان نخبه ایرانی رو اسمشونو بگید. مردان ایرانی خنگن؟
کم نه !
شمار مردان ایرانی هم در مقابل زنان ایرانی بسیار بسیار بسیار بیشتر است !
در زمینه شعر و شاعری که اصلن حرفش را نزن !
در زمینه فیزیک که مقایسه نکنیم سنگین ترید !
در زمینه ریاضی هم همین طور !
منتها تا نخبه چه معنی شود ! در دنیای امروزی متاسفانه فیزیکدان بودن و ریاضی دان بودن برتری محسوب میشود !
در صورتی که به نظر من یک موسیقیدان خوب ، یک نقاش خوب ، یک آشپز خوب ، یک نویسنده خوب ، یک زبان شناس خوب و ... هیچ فرقی با یک فیزیکدان خوب ندارد . او کار خودش را میکند - اینها هم کار خودشان را همگی هم به جامعه شان سود میرسانند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)