زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-16-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-16-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-17-2013)
sonixax (10-17-2013)
ریشهیِ ساختگی نداریم, ریشهیِ واژگان best و behešt به همین "bhad" از هندواروپایی (PIE) میرسد:اما در فرهنگ انگلیسی Grolier International Dictionary ریشهی واژهی best به واژهی ساختگی هندو اروپایی(؟) bhad* ارجاع داده شده است!
good ≈ beh
better = beh+tar
[the] best = beh+ešt (old persian)
best = beh+tar+in (new persian)
این فریدون جنیدی هم روشن میشود بیسواد است, زیرا نه از ریشهیابی سردر میاورد, نه از دبیرهشناسی (که بیخود دبیرهیِ کنونی را ایرانی میداند).
—مزدک بامداد
خود نسک را خوانده اید یا چیزی که من کنارش گذاشتم که سایت کتابناک نوشته بود....؟؟ که ان هم گفتید من نوشته ام.که درست نیست!
اگر دبیره ی کنونی پارسیک نیست پس چرا با آن مینویسید؟ مگر نه این است که این دبیره از دبیره ی پهلوی گرفته شده؟
اگر اینگونه نیست چرا نوشتن با دبیره ی دیگری را نمیآغازید؟
فریدون جنیدی هم آموزگار اندیشمندیست.
انتونیو ویوالدی
دبیرهیِ کنونی هتّا اگر ایرانی ناب هم بود, باز به درد نمیخورد.
Man ham ruye in dabire (unipres) mitavânam beâsânio bexubi benevisam, vali be man nisto bâyad kam kam nehâdine šavad.
—مزدک بامداد
sonixax (10-17-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)