بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
لطفا این تاپیک رو به الفاظ زشت خودت مخدوش نکن..
از مدیران تقاضا دارم پست مهربد را جابجا کنند
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
ویرایش از سوی Mehrbod : 03-14-2014 در ساعت 05:02 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
کاری به دروغ ندارم. ولی وقتی می شود حقیقت را زیبا بیان کرد چرا با الفاظ زشت بیان کنیم؟؟؟
شما چرا اینقدر شکاک و تلخ و غیر قابل تحمل شده اید؟؟؟ چه دامی؟ چه صیادی؟؟ اینجا از عشق صحبت می شود. از عشق زن به مرد - مرد به زن...
فریبکاری زنان؟؟ خوب است که مردها خودشان را به هزار رنگ در می آورند تا از زنان کامی بگیرند!
بروید جایی دیگر و بر سر افراد دیگری عقده گشایی کنید. تمــــام!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
—مزدک بامداد
بدون شک "عشق" را میتوان در MRI دید و همان هورمونهای خوشی مثل اکسیتوسین و ... است. ولی ما اینجا عشق را از چشمانداز علمی و آزمایشگاهی بررسی نمیکنیم! من نمیفهمم @Mehrbod چه میگوید، اگر بخواهیم اینگونه بنگریم باید بگوییم پس سکس چیزی فراتر از چندین هورمون بیوشیمایی نیست، یا فیلم دیدن و هیجان همان آدرنالین و .. است. خب که چی؟ من چکار کنم؟!
ما که منکر عوامل بیولوژیک عشق نشدیم یهو ایشان در میاید میگوید عشق یعنی کژخویی و ...! ما فقط اینجا گهگاهی که حوصلهمان سر رفت پیامها عشقولانه میگذاریم و لذت میبریم. پرابلمی دارید شما؟
یه نفر (03-15-2014)
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
Anarchy (03-14-2014)
undead_knight (03-15-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)