نوشته اصلی از سوی
kourosh_bikhoda
خب شما الان مطمئنن کاری هم دارید می کنید دیگه؟ یا بیکارید؟ اگر کاری می کنید گزینه ها خیلی کمتر میشه ولی اگر بیکار هستید میشه یه کارایی کرد.
20 تومن پول کمیه برای شروع کار، ولی یه کارایی هم هست که میشه با این مقدار شروع کرد. مثلن میتونید برید توی پاساژ علاالدین اونجا مغازه که نه، میز اجاره ای هست. اجاره میز هم از 2 تومن هست به بالا. میتونید برای یکی دو ماه اجاره از این 20 تومن کنار بذارید که نگران اجارش نباشید. بقیش رو گوشی های تخمی ارزون بخرید از همونجا و به ملت بفروشید. اونجا میشه چند برابر اجاره هم پول درآورد.
کار دیگه دلالی هست. دلالی در بازار مریض و داغون خیلی جواب میده. من شرط میبندم بیشتر اونایی که توی این 7، 8 سال مایه دار شدن دلالی کردن. دلالی ماشین، ملک، جنس. به نظر من میتونید این کارم بکنید. بسته به اینکه در چه زمینه ای آشنا، متخصص، سورسِ خوب، علاقه شخصی دارید. مثلن اگر مشتری سنگ و سرامیک دارید میتونید از عمده فروش ها یا کارخونه ها بخرید و بهش بفروشید. اگر مشتری شوینده دارید، اگه مشتری سیب زمینی دارید و ... من کسیو میشناسم که با خرید و فروش کابل های دیتا و موبایل میلیاردر شده الان. کسیو هم میشناسم که لوازم ساختمانی از کارخانجات میخره و به بازار میفروشه.