همه اینها که میگید پشم Goldberg و Stone Cold هم نمیشن ،LOL طرفدارهای قدیمی WWF و WWE باتیستا اینها رو بچه اصلا میدونند
"A Land without a People for a People without a Land"
اگر بنا به قدیمی بودنه هنوز هیچی کسی رو دست هوگان کبیر بلند نشده.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
bilche (05-09-2014)
به یاد موندنیترین مسابقه هوگان توی wretlemania ۷ بود با Sgt Slaughter ، اون زمان جنگ اول خلیج فارس بود سال ۱۹۹۱ و Sgt Slaughter نقش یک آمریکایی طرفدار صدام حسین رو بازی میکرد و همه ازش متنفر بودند و هوگان نماد pop culture آمریکا بود اون زمان و اینها با هم مسابقه میداند ، یکی از تاریخیترین مسابقههای کشتی کج هست این
یکی از تاریخیترین مسابقات تاریخ کشتی کج ، بین Triple H و استاد Undertaker! در wrestlemania ۲۷
من واقعا اگر بخواهم ۳ نفر از اسطوره ایترین افراد ۳۰ سال اخیر کشتی کج رو انتخاب کنم نفر اول ۱۰۰% undertaker خواهد بود!
به اعتقاد من اینها نمایش هست . ابتدا در پشت صحنه با هم تمرین این نمایش را انجام میدهند و بعد میروند دون رینگ و با هم مبارزه میکنند . گهگاه زنی هم با حرکات لاشیانه خود باعث افزایش استعمال دستمال کاغذی در بین بینندگان میشود !
همیشه هم سوالی برام بوده
اگر یک مردی از طناب های گوشه رینگ بالا رود و خود را روی زنی که در رینگ افتاده بینداد و کیرش درون کس آن زن برود چه حکمی دارد ؟ به صوت تصادفی ؟
Anarchy (05-09-2014),Nevermore (05-09-2014),undead_knight (05-09-2014)
bilche (05-10-2014)
kourosh_bikhoda (05-11-2014),sonixax (05-10-2014)
من بهترین خاطرات دوران بچگیم با Rock هست ، یکی از محبوبترین کشتی گیران WWE ، توی wrestlemania ۲۹ توی نیویورک خودم اونجا بودم ، گریم گرفت rock آمدش بیرون ، تمام دوران بچگی از ایران من طرفدار این بودم
sonixax (05-21-2014)
امیر گرامی ، نظر شما در مورد WWE چیست؟ آیا هیچ وقت طرفدار این شو بودید؟ اگر آری ، کشتی گیر مورد علاقه شما کی بوده است؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)