من نگفتم حقشه! گفتم مهم نیست.
همچنین گفتم باید انتظار چنین مسایلی رو داشته باشه جامعه ای که در مقابل یکی از بدترین حکومتهای تمام دورانش خفه خون گرفته. (که البته به نوعی میشه همون حقمونه)
در تمام داستان جنبش سبز و بنفش که آخرش شد قهوه ای با بوی گند نهایت نهایتش 1000 نفر دستگیر ، زندانی یا شکنجه شدند . بخواید در جمعیت ایران محاسبه اش کنید به قدری ناچیزه که اصلن نمیشه اسمش رو گذاشت مقاوت یا هزینه .
یعنی بر خلاف گفته ها و ادعاها اصلن هزینه ای پرداخت نشده.
شاید بشه تنها هزینه اش رو ادامه رفتار دولت احمدی نژاد و در نتیجه اش فشار تحریم دونست که اون هم در نتیجه مقاومت نکردن به وجود اومد و اگر داستان ادامه پیدا میکرد و جامعه عقل درست و حسابی داشت که دنبال دم کروبی و موسوی راه نیوفته یا اصلن به اعتراضاتش ادامه میداد الان وضعیت طور دیگری بود (که قطعن طور دیگری میبود).
شاید شما یادتون نیاد و به درد باقی ایرانیان دچار باشید (فراموشی) ولی من یادمه که میگفتند موسوی دستگیر بشه ایران قیامت میشه! نه تنها دستگیر شد. چوب هم توی ماتحتش فرو کردند و ایران اصلن خبری نشد چه برسه به قیامت.
یعنی این جامعه سر همون داستان موسویش هم کشید عقب! مابقی پیشکش.
نمیشه که عملی رو مرتکب بشی و منتظر نتایجش نباشی!
تقویت گروه های تروریستی ، زیاد شدن تحریمها و بعدش دادن امتیازهای آنجنانی برای حذف بخش کوچکی از اونها ، سرکوب ، کشتار ، تبعید ، شکنجه ، زندان و ... همگی نتایج مستقیم بقای حکومتی به نام جمهوری اسلامی هستند.
حالا یا جامعه باید برای راحتی از دست بلایای بالا دست به کار بشه و با پرداخت هزینه ای زیاد جمهوری اسلامی رو ساقط کنه. یا باید هزینه ای بسیار بسیار بسیار بیشتر رو در دراز مدت پرداخت کنه به خاطر تداوم حکومت سید علی خامنه ای و رفقا.
خر و خرما با هم نمیشه.