Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
And laugh
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
خب البته لازم نیست بترسید، در روز میلیونها انسان در این شهر به کارشان میرسند و اتفاقی هم برایشان نمیافتد. اما باید به خاطر باشید که در این شهر به راستی چیزی به نام اخلاق و انسانیت یافت نمیشود. مردم در این شهر آنقدر پلیدی و پلشتی و زشتی دیدهاند که کاملا به آن خو کردهاند. بدی در این جا دیگر هیچ درجهای از قباحت را به همراه ندارد. اینکه کسی با دروغ سر شما را کلاه میگذارد، گناهِ او نیست، تقصیر نازرنگ بودنِ خودتان است. آدمهای خوبِ این شهر کسانی هستند که به شما کاری ندارند و مرگتان جلوی چشمشان هیچ واکنشی را در آنها برنمیانگیزاند. آدمهای نه خوب و نه بدش کسانی هستند که وقتی در حال جان دادن هستید، جیبهایتان را خالی میکنند و کار دیگری با شما ندارند. بدها آنها هستند که در همان موقع لگدی هم بهتان میزنند. بدترینها اما کسانی هستند که کلیههایتان را برای فروختن میدزدند.
شوش و مولوی و راهآهن و آذری و ... هم براستی جاهای خطرناکی هستند در تهران. اگر یکبار بروید متوجه منظورم میشوید.
ویرایش از سوی Dariush : 12-15-2013 در ساعت 10:13 PM
And laugh
کاملن هم درست است!
بر خلاف بسیاری از ایرانیها که فکر میکنند اگر یک ایرانی دیگر به اینجا بیاید و جا برای وی تنگ میشود من همیشه به همه میگویم اینجا هزاران بار بهتر از ایران است و در صورتی که تمایل دارید یا فکرش را در سر دارید اصلن صبر نکنید و بیایید.
مشکلات یک مهاجر در اینجا خلاصه میشوند به یادگیری قوانین و فرهنگ و زبان و آماده شدن برای ورود به بازار کار!
در اینجا اگر امروز شما تصمیم بگیرید که میخواهید یک BMW سری 7 آخرین مدل سوار شوید یک سال که بروید کار کنید سال دیگر سوار آن ماشین هستید.
در ایران اگر شما امروز تصمیم بگیرید همان کار را بکنید شاید با کلی دزدی و پارتی بازی و ... بتوانید 10 سال دیگر یک دست دومش آن هم به تاریخ امروز نه 10 سال بعد بخرید.
از بابت مسایل غیر اقتصادی هم که از هر نظری بگید ایران کمبود داره هر چی که فکرش رو بکنید! فرهنگ درست در بین مردم نیست ، تفریح درست و حسابی نیست ، آزادی بیان نیست ، آزادی اندیشه نیست . هیچی نیست.
دقیقن کدومهاشون آرزوی زندگی در ایران رو دارند؟
همنژاد ؟! میشه بپرسم نژاد دقیقن چه برتری ایجاد میکنه ؟ اون چیزی که بین دو انسان نزدیکی ایجاد میکنه فرهنگ نزدیک و عقاید مشابه هستش نه نژاد!
اتفاقن انقدر انسانهای نازنینی هستند که نگو.
روسیه را نمیدانم ولی آلمان را مشروط بر اینکه به یک زندگی آرام و همیشه یکنواخت رضایت بدهید گارانتی میکنم که خوشی هایش نمیرود!
به من نگاه نکنید! من از روز نخست هم از آلمان و قوانینش خوشم نمی آمد هنوز هم نمی آید و به محض اینکه این جبری که بالای سرم هست گورش رو گم کنه از اینجا میروم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
راستش را بخواهید داریوش جان؛من دیگر اهمیت چندانی به اوپن مایند بودن دخترها و آسان بودن دختربازی و اینها نمی دهم.اما بدون شک اگر روزگاری بتوانم از شر کار خلاص شوم،انتخاب اول و آخرم شمال ایران خواهد بود.مخصوصا گیلان.
در مورد شیراز و نا امنی آن هم بسیار شنیده ام.آنجا فامیل بسیار دارم و گویا تگزاسی است برای خودش.
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
mosafer (12-16-2013)
درود
سپاس که در راستای جستار سخن گفتی.
من کلاً یک کمی آدم کمرویی هستم و آن زرنگیهایی که باید آدم در بازار کار ایران را داشته باشد را ندارم. البته کار می کنم. ولی همیشه تماشاگر جلوزدن دیگرانی هستم که هیچ چیز بهتر از من ندارند به جز زبان درازتر و کاراکتر بازاری تر.
می خوام بدانم برای یکی همچون من ایران بهتر است یا آلمان و .. . یعنی اگر من بیایم آنجا راحتتر کار می کنم؟؟؟
یا آنجا هم مثل ایران زبان-دراز-پرور است؟
ممنون
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)