های های:))
من از کسی تقلید نکردم،شاید از من تقلید کرده باشی،شایدم نه:))البته خودشیفتگیم میگه همه دوست دارند از من تقلید کنند:))
گذشته نزدیک که نه ولی جذابیت گذشته دور و آینده دور برام به یک اندازست،بین گذشته نزدیک و آینده نزدیک قطعا آینده رو ترجیح میدم:)
فلسفه رو من پایه بحث میبینم ولی استفاده ای که ازش میکنم بیشتر نامحسوسه:)علوم طبیعی(فیزیک و بیولوژی) راهکار من در مواجه با اکثر پدیده هاست.از سایر علوم انسانی هم یا برای پیروزی در بحث(مثلا استفاده از تکنیک های موجود در بخش هایی از روان شناسی) یا برانگیختن مخاطب نسبتا عام استفاده میکنم:)
تکراری:))بلی شده ولی بسیار حس کوتاهیه خوشبختانه:)
بلی بلی بلی:)))با این حال مواردی هست که این سه ویژگیم ممکنه دچار گردش 180 درجه ای بشه،هرچند نادرند:))
خیر ولی روشنفکران رو دوست دارم:)
روشنفکر تلاش میکنه جامعه رو تغییر بده با ابزار خرد و منطق.حتی در اهداف هم روشنفکران میتونند متفاوت باشند چه برسه به ویزگی های شخصی:)
راستش هیچ کس واقعا من رو شکست نداده!:))ولی به ندرت بخش هایی از جبهه رو واگذار میکنم و در چنین مواردی هوشمندی و توان ذهنی حریف رو تحسین میکنم:)
اصلاح تا وقتی که ممکن هست و انقلاب اگر خشونت نداشته باشه (فعلا یافت نشده!)با این حال خرده ای بر انقلاب های اجباری نمیشه گرفت،کسانی که راه اصلاح رو میبندند انقلاب رو اجتناب ناپذیر میکنند.
من پول وثروت رو دوست دارم ولی جز اولویت هام نیست:)برخورداری از یک رفاه نسبی برام کفایت میکنه.
مرد!چون جنسیت خودم رو دوست دارم،هرچند همجنسانم رو فارق از فمنیست بودن به سختی تحمل میکنم:))
تا جایی که دست از سر بشریت وردارند و بزارند با کمک علم زندگی کنیم نه اینکه درگیر چیزهایی باشیم که بخش بزرگی از زندگیمون رو تباه میکنند:)
شک گرایی فروتنه،این رو بارها گفتم و در مقابل حقیقت گرایی مغروره.
اینجا از معدود جاهایی هست که فروتنی خواستنی و مطلوبه از نطر من چون شک تقریبا شکست ناپذیره برعکس حقیقت گرایی مکررا شکست میخوره و باز هم یک راه اشتباه دیگه رو دنبال میکنه.
اصالت انسانی در آزادیه،آزاد باید گذاشتش تا هرچیزی رو که میخواد انتخاب و زندگی کنه،باقی چیزها به اصالت انسان مربوط نیست فقط جزئی از انتخاب های انسان هستند:)
سیستم کارامد!:)در هر حال ایده آل من تضعیف سیاست و کاهش قدرت نیروی های اقتصادی بر روی زندگی هست.بنابراین اقتصاد کارآمد بهتره:)
بله:)
ادبیات کلاسیک رو دوست دارم،چه ایران و چه کشورهای دیگه ولی گرایش بیشتری به ادبیات نوین دارم.حتی شعر رو هم خیلی زیاد دوست دارم:))
عدم سانسور
زیادی جدی بودن(اونقدرا هم بد نیست)
قابلی نداشت دو کیلو پسته میشه آدرس میدم بفرست:)))