پایتون به انگلیسی یعنی مار؟!! نمی دونستم. فکر کردم نوعی گیاه هست!رای اولم که همون بود، ولی هر چی گشتم پیداش نکردم رای دومم رو انتخاب کردم! حالا باشه برای دور بعدی!
به نظر من باید اون آواتاری که واقعن دوستش دارید انتخاب کنید بدون توجه به اینکه رای خاهد آورد یا نه. مثلن منو نگاه کنید، با اینکه می دونم نفر آخر میشم ولی اون چیزی که بهش حس قلبی دارم انتخاب کردم و برد و باخت هم چندان برام ملاک نیست ، مهم همین حضور و شرکت در مسابقه هست.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آنارشی جان از تو چه پنهون من هم به فکر بودم به آن تصویر لامپ و پریزت رای بدم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بیشتر از این دلشو نسوزون!
کاری می کنید که دور بعدی همون عکس رو انتخاب کنه!
اگه عوض نکرده بودی الان رتبه ی نخست رو در اختیار داشتی!
راستش قصد نداشتم بگم، ولی به داریوش پ.خ دادم گفتم تو رو جان اسپاگتی بیا به من رای بده ، ولی گفت آواتار آنارشی قشنگ تر هست و قصد دارم که به اون رای بدم. ( همون لامپه!)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
الان دیگر نمیشود آواتار خود را تغییر دهی . راست میگوید کافر، من هم میخواستم به آن آواتارِ قبلی رای دهم، اما حیف که عوضش کردی دیگر.
آقا من در جستارِ پیشین، دو رای داشتم، آنها کجا رفتند؟ به اسپاگتی احد و واحد قسم که اگر آن دو رای به من بازنگردد، کلا این جستار را نابود خواهم کرد
سپاس از راسلِ گرامی برای جا به جایی پستها و دیگر موارد. دوستانی که آنجا رای داده بودند، لطفا دوباره رای بدهند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
خب ما هم رای مان را دادیم. با عرض پوزش خدمت داریوش عزیز و آلیس گرامی رای ما همان سبیل جناب لاسکار شد.
داریوش جان سپاس از اینکه با تغییر آواتار مارا از دودلی نجات دادی.
من دفعه قبلی یک رای داشتم :دی الان پرید :دی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (06-24-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)