Anarchy (07-31-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-12-2013)
Anarchy (07-31-2013)
Anarchy (07-31-2013)
به نظر من واقعا بازی بدیست. معماهای آن به نحوی مضحک طراحی شدهاند، مثلا شما باید در استخری بسیار تاریک به دنبال یک کلید بگردید تا یک نردبان برایتان بیافتد و بروید مرحلهی بعد. گیمپلی واقعا دست و پاگیر است و سرعت بازی را میگیرد، یعنی قادر نیست خودش را با شما تنظیم بکند، شما باید خودتان را با آن تطابق بدهید. داستان بازی خیلی ضعیفتر از آن چیزیست که میتوانست/میبایست باشد، وقتی شما تلاش میکنید یک فیلم بسازید که بازیکن گاهی حرکتها را کنترل میکند باید بتوانید داستانی پر پیچ و خم برای آن طراحی بکنید، Heavy Rain یک نمونهی موفق از چنین کاریست، اما این داستان واقعا ساده و ملالآوری دارد، برای بازی که ادعا میکند «همشری کین» بازیهاست و توقعات را در آن سطح بالا میبرد، خیلی ضعیفتر از آن چیزی که باید ادامه یافت. موتور گرافیکی بازی مشکلدار است، یعنی آنقدر اذیت میکند که آدم به آن توجه بکند، یک گلیچهایی در این بازی اتفاق میافتد که من پیشتر فقط در GTA دیده بودم!
تنها فاکتور مثبت بازی موسیقی و دوبلهی آنست، که واقعا خوب کار شده.
زنده باد زندگی!
اوه یادم رفت هوش مصنوعی بازی هم ناموجود است!
زنده باد زندگی!
sonixax (06-19-2013)
امیر جان بد جوری زدی توی پرم !
تا قبل از نوشته شما همش افسوس میخوردم که چرا پست بسته ام رو (همین بازی) رو نتونسته دلیوری کنه و برگشت خورده !
الان دیگه صبر میکنم تا قیمت بازی بشه 10 یورو بعد میخرمش :دی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Soheil (06-20-2013)
مایکروسافت کم آورد :دی
دم سونی و جماعت گیمر مقاوم گرم که پوز شرکت بیلی و دوستان رو به خاک مالوندند :
Your Feedback Matters – Update on Xbox Oneمایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.
دکتر ساسی
تفاوت جستجوی Xbox one is در گوگل و بینگِ مایکروسافت :
دکتر ساسی
Anarchy (06-20-2013),Ouroboros (06-20-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-21-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)