خیر ، ماده میتواند از هیچ پدید بیاید ، اینکه جهان یک زمانی آغاز شده است یک اصل ثابت شده است، جهان برای همیشه وجود نداشته است .
پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانید
A Universe from Nothing - WiKi
خیر ، ماده میتواند از هیچ پدید بیاید ، اینکه جهان یک زمانی آغاز شده است یک اصل ثابت شده است، جهان برای همیشه وجود نداشته است .
پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانید
A Universe from Nothing - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
این را پیشتر خواندهایم ( فیزیک کوانتومی ):
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
SAMKING (01-10-2013),Soheil (01-14-2013),sonixax (01-11-2013),Theodor Herzl (01-10-2013)
خب الان بحث در مورد شروع جهان شد بد نیست اینو بگم:
بیگ بنگ در مورد آغاز این جهان هست.
بنابراین حداقل دو احتمال وجود داره،ما بیگ کرانچ و بیگ بنگ های پشت سر هم داشته باشیم(تقریبا به معنای ازلی بودن ماده) یا اینکه از هیچ بیگ بنگ بوجود اومده باشه.
بنابراین هیچکدوم فعلا قطعی نشدند:)
البته یکی از یافته های فیزیک کوانتم(البته در بخش نظری) این هست که این حالت هم ممکنه:
A Causes B Causes A
Switching cause and effect in quantum world? A causes B causes A
یعنی پدیده و پدید آورنده یکی باشند:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead جان یک نوشته خوبی درباره واپسین حالت نامبرده در هممیهن داشتی، اگر توانستی بیشتر دربارهاش در همین جُستار فیزیک کوانتومی بنویس.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (01-11-2013),undead_knight (01-10-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خانم دانشمند! اینارو جای دیگه نگی بهت میخندن!
به دوستم که فیزیک هسته ای میخونه فرمایشات شما رو ابلاغ کردم کلی خندید! هیچ جایی تو عمرم ندیدم که گفته باشه ماده جنبشه!!! از خودت اینارو میگی؟؟؟؟
دوتا برهان واسه اثبات خدا اوردم جواب نداری بدی میگی چرا کپی پیست میکنم؟؟؟؟
در ضمن چند بار این سوال مطرح کردم کسی هم نتونسته جواب بده! اینکه ما با ازمون و خطا به وجود اومدیم اصلن گیریم درست باشه!!! اما نظم انسان مثل چشم چه طوری بر اساس ازمون و خطا به وجود میاد؟؟؟؟
khodashenas (01-13-2013)
اصلن عامل و منشا جنبش از کجاست؟؟؟ میتونی این رو جواب بدی؟؟؟؟
خودتون رو به اون راه نزنین
خوب ظاهرن کسی حاضر نیست که به دو برهان مذکور جواب بده پس برهان های جدیدتری رو قرار میدیم
من نمیخوام یه مسئله ای رو نشون بدم که علم واسش جوابی نداره بعد بگم که خدا رو میتونم اثبات کنمدر ضمن فرض بگیریم که ما هنوز بعضی از چیزها در مورد فرگشت را نمیدانیم ، آیا این دلیل میشود که خدا وجود دارد؟ مثلا ۲۰۰۰ سال پیش مردم دلیل وجود رد و برق را نمیدانستند و میگفتند خدایی به نام thor باعث این میشود یا دلیل مریضیها را نمیدانستند و میگفتند که شیطان به جلد آن شخص رفته است که صرع گرفته است! به این استدلال شما خدای حفرهها میگویند ، یعنی اینکه هر وقت ما جواب چیزی را هنوز نمیدانیم شما میگوئید که ما این را نمیدانیم پس حتما خدا وجود دارد!
همه چیز مادی نیست عزیز
شما به سوال های زیر جواب بده تا بعد من بعد غیرمادی انسان رو واستون اثبات کنم
مفهوم اراده چیه؟؟؟ میتونید اراده رو تعریف کنید؟؟؟
غریزه چیه و از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟
بهمنیار (01-15-2013)
درمورد بعد غیرجسمانی ما به چیزی به اسم روح اعتقاد داریم.ما میگیم که روح عامل حیات هر انسان و جانداریه
وقتی روح از بدن خارج بشه انسان میمیره!!!
سوال اساسی اینه که عامل مرگ از نظر علم چیه؟؟؟
چرا هرکسی تو یه سن خاصی و در پیری به مرگ طبیعی میمیره؟؟؟؟ چرا یه ادم جوون به مرگ طبیعی نمیمیره و یه ادم 70ساله و پیر به مرگ طبیعی میمیره؟؟؟
شما ماتریالیست ها این مسائل رو بدون دخالت دادن روح و بعد غیرجسمانی انسان که ما تو قران هم داریم چطوری میخواید توجیه کنید؟؟؟؟
چرا نمیخواید باور کنید که همه چیز ماده نیست؟؟؟؟
بهمنیار (01-15-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)