sonixax (04-11-2012)
Anarchy (04-11-2012)
البته این جور که من شنیدم به هیچ وجه انجمن قابل اعتمادی نیست...
نوشته اصلی از سوی avadar_e_Democracy
من هم نگرم همین است که انجمن قابل اعتمادی نیست و برای ج.ا. کار میکند.
من برای جستار پرسش و پاسخ مزدک که جستوجو میکردم، جستارش را از هممیهن بدون
سر و سدا پاک کرده بودند و تنها اعتراض یکی از کاربرها (Behfar) روی بایگانی، آنهم اینجا مانده بود:
http://www.google.com/#hl=en&sclient...D8%AF%DA%A9%22
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-24-2012 در ساعت 10:23 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
فرومهای معتبر فارسی کدومها الان هستند ، من هرچی فروم دیدم همش راجع کامپیوتر و موبایل و اینها بوده ، آنها که داخل ایران کاربر زیاد داره.
"A Land without a People for a People without a Land"
من که هیچی نمیشناسم - همون کامپیوتری هاش هم دونه دونه دارند میترکند ! انجمن هایی هم که توشون آزادی برای هر نوع بحثی وجود داره یک جورهایی نایاب هستند ! اون عندیشه ها که رو که کلن ولش کنید . ۴ تا آدم حسابی هم توش بود دیگه نیست ! الان برید ببینید چند وقته یک پست هم توش فرستاده نشده . که البته حقشونه و بنده از این بابت خرسند
مزدک هم که ازش خبری نیست ! روزهای اول اومد اینجا ثبت نام کرد و بعدش رفت که رفت - فکر کنم اگر جایی بچه مسلمون پررو نباشه مزدک دور و برش آفتابی نمیشه
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-24-2012 در ساعت 10:24 AM دلیل: جابهجایی پیک
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
مهربد چند وقته سراغ اون يكي پروژه هم نرفته !
نگرانش شدم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)