می دونید کون گشادترین موجود روی زمین کیه ؟!!لباسش دکمه نداره ...شلوارش زیپ نداره ... کفش هاش بند نداره ... .
.
.
.
.
آفرین ! درست حدس زدید ، اون یه آخونده !!
می دونید کون گشادترین موجود روی زمین کیه ؟!!لباسش دکمه نداره ...شلوارش زیپ نداره ... کفش هاش بند نداره ... .
.
.
.
.
آفرین ! درست حدس زدید ، اون یه آخونده !!
پیگیری وقایع سوریه برای ما شده مثل فیلم پورنو تماشا کردن هم حال می کنیم و هم حسرت می خوریم
يکی همش دعا میکرده با اماما محشور بشه
میمیره پسرش خوابشو میبینه ازش میپرسه:
جات خوبه؟
میگه نه بابا پدرم در اومده….
صبح باید پانسمان سر امام علی رو عوض کنم,
به حسین آب بدم,
پوشک عی اصغرو عوض کنم,
رقیه رو از مهد بیارم,
برای زین العابدین سوپ درست کنم,
سر کلاس درس باقر بشینم,
برگه های امتحانی صادق رو تصحیح کنم,
کفتر های رضا رو دون بدم,
برم زندان ملاقات امام عسکری,
خبر مرگم شب هم خسته و کوفته دنبال مهدی بگردم!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوران پهلوی یکی توی خیابان راه میرفت و میگفت :
ای مادر فلان شده - لعنت به تو ای خوار مادر فلان . حرومزاده ی فلان فلان شده - و @#$@%^
پلیس میاد بهش میگه : اوهوی به شاه فحش میدی ؟!
یارو میگه : من کی به شاه فحش دادم ؟!
پلیسه میگه : این مشخصاتی که داری میدی مال شاهه !
----------
شده حکایت این بسیجی های ما
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اینها را در فرومهای انگلیسی دیدهام.
ملایی به بالای منبر میرود و به جماعت میگوید که «یک خبر خوب دارم، یک خبر بد. خبر خوب اینکه پول کافی برای ساختن مسجد جدید را پیدا کردم، خبر بد اینکه این پول هنوز در جیب شماست!».
- چگونه مومنان را از غرق شدن نجات میدهیم؟
- نمیدانید؟ چه بهتر !
زنده باد زندگی!
یک بسیجی زنگ میزنه اداره ثبت احوال میپرسه اونجا اداره ثبت احوال هست؟ طرف میگه آره بسیجیه میگه خوب حال ما خوب است ثبتش کنید
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)