این دیگر نگر شخصی شما است, مگر دخترها کم دربارهیِ درازی و کوتاهی و توشمندی (stamina)! و نمیدانم دیگر ویژگیهایِ کیرِ مردانهیِ نگر میدهند؟
این دیدگاهِ شما ولی بیشرمانه میزند
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
الان من متوجه نمیشوم که شما:
خواستار سانسور و بستن تاپیک بجرم سرپیچی از احکام فمینیستی هستید؟
یا فقط از نگاه فمینیستی این تاپیک باعث انزجارتان شده؟
اگر مورد اول است که خوب متاسفانه یا خوشبختانه اینجا از دسترسی سانسور شما فعلا خارج است.
اگر مورد دوم است که خوب حق دارید نظرتان را بگویید و داد و بیداد کنید و من کاری ندارم ولی بعید میدانم این بحث خندهدار برده فروشی (!!) بجایی برسد.
این جریان Political Correctness هر روز جک جدیدی تولید میکند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
شخصن برای زنی که در قبال پول زیر هر خَری میخوابه ارزشی قایل نیستم و چون برای خودم ارزش قایلم طرفشون نمیرم .
فکر کنید یکی با ریخت و قیافه احمدی نژاد و فرهنگ و شعور کمتر از احمدی نژاد پا میشه میره اونجا 50 یورو میده و با طرف میخوابه . بعد من هم بخوام با همون شخص در قبال 50 یورو بخوابم
کُس خرس و میمون بگذاریم که بهتر است جانم :))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (04-13-2013),Dariush (04-13-2013),Mehrbod (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013)
بدون شک شماره ی 6.صورت این خانم شبیه یکی از پورن استار های مورد علاقه ی من است.Zoe Voss
این قدر هم شلوغ بازی ندارد.به دید من "وقیح" خواندن چنین جستاری خود اش بی شرمانه ترین اظهار نظر است.
از همین باور هاست که تلاش برای محدود(منع کردن) پورنوگرافی به اتهام(!) " شی انگاری" زنان سر بر می آورد.
Anarchy (04-13-2013),Mehrbod (04-13-2013),sonixax (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013)
آنوقت وقتی عکس مردان را میچینند کنار هم مقایسه میکنند معنیش چیست؟
البته در مورد مردان انتخاب به عکس خلاصه نمیشود بلکه باید بروند همچون اسب مسابقه خودشان را ثابت کنند در میدان بعد در موردشان قضاوت شود.که البته زبانم لال آنجا کسی یاد حیوانات نمیافتد و حرف از سانسور نمیشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (04-13-2013),sonixax (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013),viviyan (04-13-2013)
شما هم بنشینید درباره شکل و ریخت واژن زنان نگر بدهید اگر چیزی نصیبتان میشود، ولی اینکه بنشینید و عکس واژن زنان رو پیش رویتان بگذارید و با تمسخر از اینکه کدامیک را میخواهید حرف بزنید رو من یکی مثل این میدانم که چند نفر پسر لات و آسمان جل بنشینند سر کوچه، لب جوب و هر جنس مادینه ای که رد شد آلتشون رو بخارانند و در همین حین با صدای بلند متلک پرانده و کرر بخندد. این نگر شخصیِ منه، کاری چیپ، سطح پایین، بی خردانه، بی شخصیتانه و بی بی بی ... هست. آنتی سوشال میزنید.
من نگرم رو درباره شکل آلت تناسلیِ مردانه به صورت کلی گفتم، عکس آلت یک مرد به خصوص منظورم نبود.
من فمنیست نیستم البته ولی فمنیستها رو دوست دارم.
راحت باشید، اگر خواستار بستن تاپیک بودم گزارش رد میکردم. حتی باعث انزجارم هم نشده. ولی وقیحانه است و چیزایی که در بالا گفتم.
من به نبود اعتراض و «وقیحانه» دیدن همانند آن برای مردان اشاره کردم.مشخص است که برای اکثریت قریب به اتفاق مردان به عکس 13 کیر اعتراضی که نمیشود که هیچ سوژه خنده هم هست.
سخن من نشان دادن معیار دوگانه بود وگرنه سانسور و خود سانسوری تاکتیک اسلامیستها و فمینیستهاست برای ما جذابیت و سودی ندارد که هیچ،تماما مخالف آن هستیم.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)