آنارشی دفترچه ای_ اسم؟
یک متر و خرده ای_قد؟
دو برابر سنم منهای 15 میشه سن فعلیم به اضافه چند سال_ سن؟
مشاور ارشد دفترچه و کارمند رسمی ام آی چیز_ شغل؟
تعداد برادران رو از خواهران کم کنید میشه مساوی با تعداد خواهران تقسیم بر 2 برابر تعداد برادران !!_ چند خواهر و برادرید؟
عددش میشه تعداد برادران ضربدر تعداد خواهران به اضافه یک_فرزند چندم هستید؟
فاصله اش از یکی از شهر های کشور برابر هست با دو برابر فاصله اش از یکی از شهرهایی که با شهر اولی همون فاصله رو داره_ کدام شهر زندگی میکنید؟
کارشناسی ارشد مبارزه با عمله جهل_ تحصیلات؟
جهل ستیزی_رشته تحصیلی؟
خب اینجا رو بعد از اینکه انجمن گفتگو به دلایلی از صحنه اینترنت حذف شد و از طریق دوستان پیدا کردم و تا الان در خدمت عزیزان بودم.هدف هم یافتن محیطی آزاد بود برای بحث در خصوص موضوعات ممنوعه_چه شد اینجا عضو شدید؟
هم میهن رو البته از چندین سال پیش میشناختم اما فعالیتی نداشتم...اما این عضویت اخیر بیشتر برای تنوع و کمی هم چالش با دوستان اسلامیست بود...خب به تبع بعضی از دوستان هم این از طریق با انجمن ما آشنا شدن !!_ دلیل عضویتتان در هم میهن؟
اگر شرایط مهیا بشه ، اولین کاری که میکنم این هست که کلیه محدودیت ها برای بحث رو از بین میبرم...یعنی اینکه زیر بار قوانین سایبری نمیرم !! هر دو طرف بیان و حرف هاشون رو بدون ترس از سانسور بزنن...بیشتر این درگیری ها بر سر همین سانسور کردن صبحت های دگراندیشان هست، بعد هم انگ های مختلف میزنن بهشون تا از میدون بحث به درشون کنن..._ اگر یک روز هم میهن را به شما بسپارند اولین کاری که میکنید؟
دیدید که تونستم...پس از خوندن پاسخ ها لذت ببرید+
گمان نکنم سوالات اول رو بتوانید بدون سانسور پاسخ دهید پس طبیعتا منتظر جواب نیستم