فقط در صورتی بگذاریدش که بتوان غیرفعالش کرد. وگرنه آزاردهنده است.
برای کسانی چون من که گاهی بیش از 10 روز نیستند این گزینه کاربردی است. تعدادی از نقل قولهایی از من گرفته شده که بعد از چند ماه به طور اتفاقی پی بردهام.
فقط در صورتی بگذاریدش که بتوان غیرفعالش کرد. وگرنه آزاردهنده است.
برای کسانی چون من که گاهی بیش از 10 روز نیستند این گزینه کاربردی است. تعدادی از نقل قولهایی از من گرفته شده که بعد از چند ماه به طور اتفاقی پی بردهام.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
یک سوال:
برای پیاده کردن یک طرح دقیقا چقدر زمان لازمه؟
sonixax (04-24-2013)
توی سایت ؟ چند ساعت و حتا كمتر
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
sonixax (04-24-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-24-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-24-2013)
امون بدید ویراش کنم بابا پست رو
گویا جناب sonixax میلاد هستند
خب جناب میلاد چرا اول با جناب مهربد هماهنگ نمیکنید بعد نظر سنجی بزارید؟
مگر نمیدونید ٥٠% کارها باید با نظر ایشون انجام بشه؟
+
من کلا و اصولا برای کاری که دیگه بهش نیازی نداشته باشم خواهش نمیکنم
sonixax (04-24-2013)
هماهنگی هم کاریست زمانبر! ما که نمیتوانیم برای هر چیزی نخست نگرسنجی راه بیاندازیم,
سپس از گردانندگان درخواست کنیم در میزگرد شرکت کنند, سپس رایگیری کنیم و .. و .. و ...
یک انجمن به این کوچکی که هر ٤ ساعت یکبار یک پست میخورد که این داستانها را ندارد بانو, بنویسد برود, کارآفرینی! نکنید ((:
—مزدک بامداد
sonixax (04-24-2013)
Mehrbod (04-24-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)