دو موردی که من گفتم دقیقا مثل هم هستند،فقط از یکی از آنها عقب نشینی شده از یکی دیگر نشده.همین امروز هم درست نمیدانیم شیر مادر دقیقا چه کارهایی میکند ولی روند تصمیمگیری تصحیح شده و چیزی را که بی دردسر کارش را میکند را انگشت نمیکنیم بعنوان بهبود عملکرد بخورد مراجعان بدهیم.
اینجا صحبت از مدیریت ریسک و تصمیمگیری خردمندانه و چیزهای پایه مانند بار اثبات است تا بحث ریز آزمایشی.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod (03-09-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
میزان قطعیت دانش ما از آن بمرارتب بیشتر از آنچه است که شما اینجا تحت عنوان "تئوری علمی" میگویی،اگر منظور اینجا ابطال پذیریست که مطلب بمعنای واقعی کلمه امتحان خود را پس داده و ابطال نشده،که اگر ابطال میشد ما اینجا نبودیم دربارهاش سخن بگوییم.مگر اینکه این در فرگشت یا اینکه رژیم غذایی نیاکان ما چه بوده و چه نبوده و چطور کالری و ویتامین به آنها میرسیده بخواهی شک کنی که البته گمان نمیکنم بشود !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
گاهی وقت ها در توضیح منظورم حسابی دچار مشکل میشم:))
Meat, Cooked Foods Needed for Early Human Brain | LiveScienceسر انجام اینکه باز بر پاد باور همگانی، خوردن گوشت خام بسیار بهتر و گوراشپذیرتر از خوردن گوشت پخته است. تنها دشواری در این است که اندکی
ریسک بالاتری از دیدگاه بیماریهای "کشنده" دارد، ولی اگر جانور همان دم کشته و خام خام خورده شود گوشت آن بسیار سادهتر گواریده شده و سودمندتر است.
Cooking Up Bigger Brains: Scientific American
Fact or Fiction: Raw veggies are healthier than cooked ones: Scientific Americanبرخی گیاهان استراتژی دیگری دارند، مانند برنج و گندم خام که هیچ جانوری مگر آدم نمیتواند آن را بخورد، چرا که دانه آن سخت و
بدمزه است و اگر خورده شود هم زهر میسازد و جاندار را بیمار میکند (تا درس عبرتی شود که بار دیگر نخورد)..
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Mehrbod (03-09-2013)
Mehrbod (03-09-2013),undead_knight (03-09-2013)
من اینجا را پیش از نسیم میاندیشم زده بودم, بُنمایههایم سه کتاب (دو تا پایینی) و دانستههایِ پراکنده بودند!
ولی دیرتر آری, نگرش نسیم طالب و پادشکنندگی نیز بروشنی به همینها میرسید ^ ⌣ ^
پیرامون فرگشت (تكامل)
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
Amazon.com: Why We Get Sick: The New Science of Darwinian Medicine (9780679746744): Randolph M. Nesse, George C. Williams: Books
The Compass of Pleasure: How Our Brains Make Fatty Foods, Orgasm, Exercise, Marijuana, Generosity, Vodka, Learning, and Gambling Feel So Good: David J. Linden: 9780143120759: Amazon.com: Books
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (03-09-2013)
Mehrbod (03-09-2013)
اینجا میخواستم نخست با توضیح نگرههایِ امروزین (هرم و خودروبینیِ تنِ آدمی) پیش بروم, سپس از فرگشت
نمونه بیاورم و بگویم که بیشترِ نگرههایِ امروزین چرا نادرست هستند, ولی از آنجاییکه بیش از اندازه انگار آرزوپرورانه بود بیخیال شدم! (:
نگرش ما اینجا از بیخ فرگشتیکه, هر نگرهیِ دیگری که در راستای خوردوخوراک باشد باید از
پالایندهیِ فرگشت رد شود, مگر زمانیکه توانستیم سازوکار تن آدمی را نزدیک به ١٠٠% بشناسیم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Russell (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)