بله درسته می فرمایید سند و مدرک من مشاهدات خود من هست که مثلا افراد خرفت و بی تفاوتی رو دیدم که با احساس فشار کمی بیدار تر شدند
و بنده با توجه به این موضوع که چرا الان حکومت مستحکم سر جاش واستاده اگر 99 درصد مردم درک و شعور اجتماعی بالا دارند و با جنایت های حکومت مخالفن(بدون اینکه این اگاهی از روی فشار باشه) حرف های خودم رو اثبات میکنم
شما اگر راهی برای اثبات حرفاتون و نقض حرفای من دارید بفرمایید که من بفهمم بله 99 درصد ملت براشون مهم نیست مرغ 500 باشه یا 100 هزار .. و در حقیقت فشار در مورد اگاهی های سیاسی و اجتماعیشون هیچ تاثیری نداره
واین موضوع رو هم توجیه کنید که چرا با وجود این همه ادم فرهیخه هنوز اندر خم یک کوچه گیر کردیم
-------------
مثال من انقلاب 57 هست
توضیع نا متعادل ثروت کشور
فساد های اقتصادی در حکومت
زندانیان سیاسی و ...
فشار و سرکوب طی یکی سلسله زمانی
کار رو به جایی رسوند که تعدادی اخوند پیدا شدن و با تحریک مردم ژاندارم منطقه رو از بین بردند و انقلابشونو به نتیجه رسوندند
مثال دیگر انقلاب در تونس هست
فشار اقتصادی و بیکاری به مردم به حدی بالا بود که شخصی خودشو اتش زد و جرقه انقلاب رو زد
مثال دیگر مصر
مثال دیگر سوریه
مثال دیگر لیبی
حالا در یکی فشار اقتصادی بیشتر بوده
در یکی فشار سیاسی
این همه مثال رور نمی بینید واقعا؟
--------------------------------------------
پیدا شدن امثال من محصول همین فشار های حکومت هست
برید تاپیکی که جناب مهربد (در مورد چرا به دیدگاه های فعلی رسیدید) رو بخونید
اکثر دوستان یکی از عوامل تغییر دیدگاهاشون یا فشار مذهبی حکومت یا خانواده س
-------------------
در مورد بحث مخالفان فصلی و مقطعی و گذری ج.ا یا همون جمعیت خاموش یا خاکستری نظر من مطابق با چیزی هست که از وضع جامعه می بینم و واقعا به این حرف ایمان و یقین دارم
------
حرف من هم همین بود
گرانی مرغ و دزدیده شدن رای هم سطح هستند ولی یکی نیستند
اثر یکی اونقدر هست که مردم رو به خیابون بکشه
و اثر یکی اعتراض و باز شدن گوش و چشم
به نظر من هم دزدیده شدن رای در این حکومت مفید هست و هم گران شدن مرغ
چرا که هر دو حقیقت حکومت رو نشان میدهند و این خوب هست برای اتحاد و اتش زیر خاکستر شدن
دلایلمو هم گفتم به هر حال نکته قانع کننده ای از تمام حرف های شما ندیدم که نظرمو عوض کنم
-----------------------