سلام, روز بخیر
من هم از @
سارا عذر خواهی میکنم که در مورد موضوع غیر مرتبط نوشتم. اما با عذرخواهی فراوان اجازه میخوام که حرفم رُ تموم کنم.
از دوستان دیگر هم که مجبور شدن به صحبت من جواب بدن هم عذر خواهی میکنم از این بابت که با کمی توضیح بیشتر میشد که اصلاً به زحمت جواب دادن نیفتن.
اما توضیح بیشتر این بود که @ sonixax اینجور حملات به مذهب اسلام حملات ضعیفیه و اگر قراره کاری صورت بگیره, در مقابل چیزهایی که راه فرار بسیار وسیع و همواری داره نباید این چنین وقتگذرانی کرد.
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
گویا از اسناد تاریخی بی اطلاع هستین :..
دوست عزیز گیرم که من فرض کردم یک دختر نه ساله قصد بازی کردن و ادامه تحصیل نداشته, ولی از روایاتی که شما اوردید چه چیز استنباط میشود؟ اول اینکه قصد بازی کردن داشته و دوم اینکه با خوشدلی و آسودگی به اونچه که میخواسته میرسیده.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
مگه شما (مسلمانان) دارید در سالهای بسیار دور زندگی میکنید که دستور العمل های 1400 سال پیش رو امروزه اجرا میکنید ؟!
1. من مسلمان نیستم.
2. قصدم از نوشتن جواب برای سخن شما, دفاع از اسلام یا اعمال پیامبرش نبوده, دفاع از حقیقت تاریخی قضیه است.
3. این سوال شما مربوط میشه به سوال اینکه "چرا اسلام بررسی نقادانه و به روز آوری نشد" که اگر مایل باشید در جستاری جداگانه درباره آن صحبت کنید.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
تازه به همون زمان هم این عمل نکوهیده بوده و ممد بابش کرده!
بعید میدونم همچین چیزی نکوهیده بوده بخصوص از سنت های عرب اون زمان. ازدواج محمد هم به پیشنهاد پدر عایشه بوده.
دوست عزیز,
sonixax, همونطور که ابتدای حرفم گفتم, اگر دوست دارید درباره مذهب, اسلام, شریعت و مباحث مرتبط بحث کنید, بهتره درباره چیزهای کلان تر و اصلی بخث کنید تا سطح بحثها بالا بره. وگرنه برید به یک عرب مسلمان بگید پیامبر چندتا زن داشته و گاهی در طول روز با همه زنهاش میخوابیده, که باعث افتخار طرف هم هست و میگه ای ول! عجب کمری داشته! مرد بوده, مرد!