من هم نگفتم نیست ، ولی همون ۶۰۰ بیلیون بودجه از کجا تامین میشه ؟ از اقتصاد کشور - اقتصاد کشور رو چی میسازه ؟ مروادات تجاری با دنیا - در صورت جنگ با تمام دنیا اون اقتصاد هم نابود میشه وقتی اقتصادی نباشه ۶۰۰ بیلیون دلار بودجه نظامی هم نیست .
نازی ها هم زمان جنگ جهانی دوم بیشترین تعداد اسلحه و سرباز و بودجه نظامی رو داشتند ولی خوشبختانه وجود منحوسشان از روی زمین پاک شد (البته هنوز ته مانده هاشون هستند که دیگه کاریش نمیشه کرد) .
اگر منظورتون ناو هواپیما بر هست ، چرا یه چند تایی داره .
ولی به جاش در مقابل ارتش روسیه هزاران زیر دریایی داره که مدرن ترین ها محسوب میشند . وجود همون زیردریایی ها نیروی دریایی روسیه رو به یکی از قوی ترین نیرو های دریایی جهان تبدیل میکنه و در نبرد ناو هواپیما بر با زیردریایی فکر کنم بدونید کی برنده هستش .
یادتون باشه روسیه تنها کشوریه که زیردریایی هاش رو با بتون میسازه ! این یعنی عمق بیشتر و عدم دسترسی بهشون .
من هم الان سر همین گیر کردم دیگه ! برای همین همه ی حرفهام رو با اما و اگر میزنم . شایعه شده که قرارداد گازی ایران و روسیه در مورد دریای خزر ۷۰۰ هزار میلیارد دلار ارزش داره ! یعنی بیش از هزار برابر بودجه نظامی آمریکا ! اگر این شایعه حقیقت داشته باشه روسیه به خاطر حفظش خودش رو به آب و آتش میزنه .
این وتوی قطعنامه در مورد سوریه هم گویا در همون راستا بوده ، همون طوری که میدونید وتو برای کشور وتو کننده خیلی هزینه داره . البته روسیه و چین با این وتوی آخرشون یک حال اساسی به صورت غیر مستقیم به اسرائیل دادند و اون هم باز گذاشتن دست آمریکا برای وتوی درخواست فلسطینی ها در مورد داشتن کشور مستقل هستش ، که من یکی امیدوارم آمریکا اگر چنین چیزی سر کار بیاد اون رو وتو نکنه و فلسطین رو دنیا به عنوان یک کشور مستقل بشناسه شاید کمی از توحش این قوم کم بشه . هر وقت اینجا یه فلسطینی میبینم میگم این اسرائیلی ها حق دارند ! بعدش که یه چند وقتی نمیبینمشون باز دلم براشون میسوزه