بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
این چیزها كه زیباست و لذت بخش سام كینگ عزیز من خودم یكی از لذت های زندگیم تو ماه فروردین و اردیبهشت تماشا و عكاسی از آسمان است بسیار بسیار زیباست
ولی خوب عید و این دید و بازدید ها آن هم با كسانی كه پای صحبت های خامنه ای گریه میكنند و ... واقعا آزاردهنده است و راه فراری هم نیست متاسفانه!
من هم اضافه كنید:))
حالا از بیست و چهار ساعت بیست و پنج ساعتشو بیدارما:))
Anarchy (03-20-2013),Mehrbod (03-20-2013),Soheil (03-20-2013),undead_knight (03-20-2013)
من استقبال میکنم.
چون سال 91 رو هم به همین منوال کلا از زندگی افتاده بودم چندان هم بد نبود:))
برم یه بالشتک همراه واسه خودم دست و پا کنم که یک سال قراره همراهیم کنه:)
چرا راه فراری نیست یاسی جان؟
توصیه میکنم یا غیبت بزنه یا از اتاق بیرون نیای
البته ممکنه انگ منزوی بودن بهت بزنن ولی حتما خودشون در نهایت متوجه میشن که واقعا باهاشون حال نمیکنی و ازت نا امید میشن....
من اصولا یه اخلاقی دارم وقتی كسی كاری به كارم نداشته باشه كاریش ندارم احترام هم میذارم به افكار و عقایدش ولی این جور آدم ها از اونجایی كه عادت كردند به تحمیل عقاید من و كه میبینن یاد تكلیف مهم امر به معروف و نهی از منكر میفتن:)) برای همین با سابقه ی تیكه هایی كه انداختم مطمئن هستند كه باهاشون حال نمیكنم:))
ولی خوب آدم كاری رو میكنه كه انرژی كمتری مصرف كنه منم بین جنگ جهانی در خونه و تحمل این آدم ها تحمل این آدم ها رو مجبورم انتخاب كنم:)))
درود بر سامکینگ گرامی. کجا بودی پسر؟ روبراهی؟ ذکر شررت بود اینجا!!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (03-20-2013),Mehrbod (03-20-2013),undead_knight (03-20-2013),yasy (03-20-2013)
میگم دکتر پرزیدنت احمدی نژاد چه نطق داغونی کردند:))
زنده باد بهار
زنده باد بهار .....
Anarchy (03-20-2013),Russell (03-20-2013),undead_knight (03-20-2013),کافر_مقدس (03-20-2013),yasy (03-20-2013)
عجب فضای عیدانهای اینجا حاکم شده
هماکنون 70 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 70 مهمان)