To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی Mehrbod : 01-11-2014 در ساعت 04:48 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دنبال پژوهش در اینباره بودم که رسیدم اینجا:
فرم | لغت نامه دهخدا
یعنی پدیدهیِ «تنگنُمایی» همچو دیرینگیای داشت و ما این اندازه نادان بودیم؟ (((:فرم . [ ف َ ](ع اِ) دوائی است که زنان شرم خود را به وی تنگ کنند. (منتهی الارب ). دارویی است که زنان به جهت تنگی موضع مخصوص استعمال کنند. (برهان ). رجوع به فرمة شود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
کس دیگه نظری نداشت؟!مهربد که فعلا حال نداره،کنجکاوی من هنوز سرجاشه ها:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
The Spearhead — Piercing the Shield of Ignorance PUA Training - Become A Pick Up Artist And Pick Up Girls - Mastery With Women and Dating A Voice for Men – Humanist Counter-Theory in the Age of Misandry Men Going Their Own Way Forums. - Latest Articles و یکی دو سایت دیگه که یادم نمیاد رو یه بار دوره کنی میتونی با شنیدن ف تا فرحزاد که هیچه تا فلوریدا هم بری! :)) البته شخصا به "پائل" در "اِ وویس فور من" ارادت عجیبی دارم:)) man boobz | misogyny. I mock it. اینجا هم میتونی بری که یه فمنیست کالکشن بامزه ترین جملات و استدلال های آنتی فمنیست ها رو جمع کرده. فقط اینکه تنبلی نکن زبانتو قوی کن:))
Tacitus-
Alice(02-02-2014)
Philo (02-02-2014)
Anarchy (02-02-2014),kourosh_bikhoda (02-02-2014),Ouroboros (02-02-2014),sonixax (02-02-2014)
«امکان نداره اینها روی من جواب بده»، پاسخ زنی که پنج دقیقه تحت بازی عریان میشود.
شیر از گور آدرس چگونه شکار کردن او را نمیپرسد، و کسی توقع ندارد که آهو برای گرگ نقشه بکشد، قانون اول بازی هم اینست که «گوش نکنید به آنچه زنان میگویند، بنگرید به آنچه زنان میکنند» ... آنها که دمشان را میچینید احتمالا مردان فمینیست ِ نرمپستان ِ نازکصدا هستند، بدی اطلاع یافتن زنان از بازی همینست: مرد سوپربتای خجالتی و محجوب و بیچارهای که با لکنت پس از مدتها به خود جرئت پیشنهاد دادن را داده، و طبیعتا به نظرتان چندشآور و ضعیف میرسد را با شدت بیشتری چخه میکنید که «لابد بازیکن عوضی بیش نیست». بازیکن زیر رادار بتایاب زن کار خودش را میکند.
زنده باد زندگی!
Anarchy (02-02-2014),Russell (02-04-2014),sonixax (02-02-2014),undead_knight (02-03-2014)
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)