شوخی میکنی دیگه؟!:))
damn concorde :))
:))اینها جملات خبری بودن،به درخواست یا چیز دیگهای !!
مشخص هست که برای من نظر دیگران درباره مقدسات من کوچکترین اهمیتی نداره فقط رویکرد من رو برای حفظ اونها میتونه عوض کنه !!
مگر ما داریم بحث میکنیم که مغلطه میگری؟!:))علاقه به صریح صحبت کردن که شوخی با مزهای بود !!
در مورد اختلاف هم که من هم معتقد به اختلاف هستم و این حرفی که در دهن من گذاشتی که انگار من دعوت به وحدت کردم اینجا هم یک مغلطه دیگه هست که البته جز این هم انتظار نمیره !!
ولی خب ستیز این جبهه ها خیلی از مواقع میتونه تشدید بشه حداقل این تجربه شخصیمه:)اونچیزی که من گفتم در راستای مبارزه بود که مشخصه عمقتر کردن شکاف در مبارزه شوخی هست،در جبهه گیری به طور خودکار با یکسری متحد هستی با یکسری صف بندی پیدا میکنی چه بخواهی یا چه نخواهی.
خب من شوالیه از نوع شریرش هستم گفتم که قبلا:))ولی جدا من فکر میکنم بین عدم صداقت و پوشوندن حقیقت تفاوت زیادی هست،حتی هوشمندانه ترین ترول ها هم به این معنا نیست که شخص به حقیقت آگاهی داره:)باز هم میگم اینجا فمینیسم بر خلاف شما برای من چندان مهم نیست،برای من صداقت ارزش داره ،اینها یکجور شبیه به همون اصول شوالیهگری هست که گویا من بیشتر از خودت از اونها اطلاع و به اونها علاقه دارم !!