همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
دکتر ساسی
Anarchy (04-29-2014)
دولت فعلی مصر اسلام گرا نیست ، اینها عرب سوسیالیستی هستند ، ناصریست یعنی
Nasserism - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
undead_knight (04-30-2014)
مسلمانی که در راس قدرت و سیاسته و مسلمون بودنش رو اعلام میکنه اسلامگراست!
به طور کلی دخالت دین در تمام ابعاد سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی میشه اسلام گرایی و این آدم و تمام آدمهایی که در حال حاضر در مصر قدرت دستشونه اسلامگرا هستند چرا که قوانینشون بر اساس اصول اسلامی تدوین شده.
اینها تاثیرات تفکرات اسلامیه!
پیشتر در بحث کمونیسم بارها و بارها از شباهتهای سوسیالیسم و اسلامگرایی گفتم.
دکتر ساسی
میلاد جان سکولاریسم یعنی جدایی دین از سیاست نه اینکه طرف بی دین باشه1هر وقت این حاکمان جدید سعی کردند دین رو به عرصه سیاسی بیارند اون وقت میشه گفت حکومتشون اسلام گرا هست.مسلمانی که در راس قدرت و سیاسته و مسلمون بودنش رو اعلام میکنه اسلامگراست!
به طور کلی دخالت دین در تمام ابعاد سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی میشه اسلام گرایی و این آدم و تمام آدمهایی که در حال حاضر در مصر قدرت دستشونه اسلامگرا هستند چرا که قوانینشون بر اساس اصول اسلامی تدوین شده.
ربطی نداره،بوش هم رگ مسیحیش کلی بالا میزد ولی این نشون دهنده سکولار نبودن حکومت آمریکا نبود و نیست! مبارک هم سنی بود ولی حکومتش اسلام گرا نبود!
جریان نظامی مورد نظر هم اتفاقا
چرنده،قتل عام های کمونیستی هم از تفکرات اسلامیه!؟باید دقیقا نشون بدی چرا ادعا میکنی ناشی از اسلامه.اینها تاثیرات تفکرات اسلامیه!
شباهت که به معنای یکی بودن نیست،اینها اصولا آبشخورهای متفاوتی دارند،اینکه در چیزی شبیه باشند به معنای این نیست که میتونی جفتشون رو یکجور تحلیل کنی.پیشتر در بحث کمونیسم بارها و بارها از شباهتهای سوسیالیسم و اسلامگرایی گفتم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-01-2014)
من به تعریف سکولاریسم چی کار دارم ؟! اصلن مگه حرفی از سکولاریسم زده شده اینجا ؟!
من دارم میگم کسانی که قدرت رو در دست دارند اسلامگرا هستند در نتیجه حکومتشون خواه نا خواه یک حکومت اسلامگرایانه میشه حالا هر چی میخواند خودشون خودشون رو تعریف کنند و چرب کنند که راحت تر فرو بره!
بشار اسد و حکومت سوریه هم میگند اسلامگرا نیستند ولی نه تنها اسلامگرایی از گوشه گوشه ی حکومتش داره میزنه بیرون بلکه مستقیمن از یک حکومت اسلامگرای دیگه (جمهوری اسلامی) داره خط میگیره.
قتل عام و کشتار مخالفین تازه اون هم به شکل مخفیانه و ترور و ... و نه علنی با اعدام فله ای فرق میکنه!
تنها مسلکی که اعدام فله ای رو به رسمیت میشناسه اسلامه از نوع طالبانیش درست مثل حکمی که ممد به علی در مورد یهودیان بنی قریظه داده بوده.
من هم جفتشون رو یکجور تحلیل نکردم ولی از اونجایی که شباهتها بسیار زیاده در بسیاری موارد دیده شده که اسلامگراها خودشون رو سوسیالیست معرفی میکنند که از زیر برچسب اسلامگرایی خلاص بشند.
در مورد حکومت فعلی مصر داستان درست بر میگرده به دعواهای اسلامی و اسلامگرایی.
دکتر ساسی
هان؟!من به تعریف سکولاریسم چی کار دارم ؟! اصلن مگه حرفی از سکولاریسم زده شده اینجا ؟!
من دارم میگم کسانی که قدرت رو در دست دارند اسلامگرا هستند در نتیجه حکومتشون خواه نا خواه یک حکومت اسلامگرایانه میشه حالا هر چی میخواند خودشون خودشون رو تعریف کنند و چرب کنند که راحت تر فرو بره!
بشار اسد و حکومت سوریه هم میگند اسلامگرا نیستند ولی نه تنها اسلامگرایی از گوشه گوشه ی حکومتش داره میزنه بیرون بلکه مستقیمن از یک حکومت اسلامگرای دیگه (جمهوری اسلامی) داره خط میگیره.
مگه میشه بگی حکومتی اسلام گراست و بعد به سکولاریسم ربطی نداشته باشه!؟حکومتی که سکولار باشه دیگه نمیتونه اسلام گرا باشه،اوکی؟!:))
بهت نشون دادم رهبران دین دار در کشورهای سکولار وجود دارند و خود مبارک هم سنی بود ولی حکومتش اسلام گرا نبود و اتفاقا خیلی هم سکولار بود!
حالا در مورد کیس سوریه هم به موقع یقت رو میگیرم:))
اولا اعدام تفاوت هایی با کشتار فله ای داره،و کشتار بنی قرضیه بیشتر یک قتل عام هست تا اعدام دست جمعی.قتل عام و کشتار مخالفین تازه اون هم به شکل مخفیانه و ترور و ... و نه علنی با اعدام فله ای فرق میکنه!
تنها مسلکی که اعدام فله ای رو به رسمیت میشناسه اسلامه از نوع طالبانیش درست مثل حکمی که ممد به علی در مورد یهودیان بنی قریظه داده بوده.
اگر هم منظورت از اعدام این تعریف نیست که دیگه حرف از تفاوت اعدام فله ای و قتل عام بی معنیه و البته در هر دو مورد حکومت هایی غیر اسلامی(و تازه همشون هم کمونیست نبودند!) هستند که نتنها این رو به رسمیت شناختند،بلکه اجراش هم کردند!Capital punishment or the death penalty is a legal process whereby a person is put to death by the state as a punishment for a crime.
Reign of Terror - WiKi
ده ها هزار! اعدام دسته جمعی در انقلاب فرانسه.
Mass killings under Communist regimes - WiKi
این هم دیگه سابقه درخشان حکومت های کمونیستی هست که هم اعدام های دسته جمعی داشتند، هم کشتار مخفی و هم کشتار دسته جمعی!
میشه بگی چطور دعوای اسلام گراهاست!؟چه اختلافاتی در اسلام گرایی دارند که باعث شده به جون هم بیافتند!؟اینکه همشون مسلمون باشند که دلیل محکمی نیست!من هم جفتشون رو یکجور تحلیل نکردم ولی از اونجایی که شباهتها بسیار زیاده در بسیاری موارد دیده شده که اسلامگراها خودشون رو سوسیالیست معرفی میکنند که از زیر برچسب اسلامگرایی خلاص بشند.
در مورد حکومت فعلی مصر داستان درست بر میگرده به دعواهای اسلامی و اسلامگرایی.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Hundreds of Egyptians Sentenced to Death in Killing of a Police Officer
http://www.nytimes.com/2014/03/25/world/middleeast/529-egyptians-sentenced-to-death-in-killing-of-a-police-officer.html?_r=0
فکر میکنم تیتیر نیویورک تایمز واقعا گرایانه تر باشه!
توی ج.ا اسلامی فعلی هم همچین حکم های تخیلی داده نمیشه،واقعا این حکومت جدید چه فکری کرده؟!از معایب تاثیر نظامیان بر قدرت اینجور چیزاست.
Tacitus-
kourosh_bikhoda (04-30-2014)
عربستان موشک های هسته ای خود را به نمایش گذاشت/پیام سعودی ها به ایران و آمریکا
الان کی قراره خر عربستان رو بگیره دقیقن ؟دبکا در گزارشی تحت عنوان «رژه نظامی عربستان برای مقابله با توافق هسته ای ایران و آمریکا» نوشت: عربستان سعودی نخستین کشور در خاورمیانه است که آشکارا موشک های هسته ای DF3 خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این موشک های بالستیک که برد زیادی دارد 27 سال پیش از چین خریداری شده است.
DF3 دارای برد 2650 کیومتر است و مجهز به یک کلاهک هسته ای است.
این رژه نظامی که در آن مقامات ارشد نظامی و دفاعی به ریاست سلمان عبدالعزیر حاضر شده بودند پایانی بر مانورهای «شمشیر عبدالله» بود.
ژنرال شریف رئیس ستاد متشرک ارتش پاکستان نیز در میان حاضران دیده می شد. پادشاه بحرین و شیخ محمدبن زاید ولیعهد ابوظلی نیز در این رژه نظامی حضور داشتند.
دبکا در ادامه نوشت: عربستان با این اقدام، صریحا اعلام کرد که به سلاح هسته ای دست پیدا کرده و آماده ی استفاده از آن در جنگ با ایران است.
نمایش این موشک ها پیامی به واشنگتن داشت که ریاض همچنین به توافق دائم با ایران اعتراض دارد.
از سوی دیگر، حضور ژنرال پاکستانی در رژه نظامی اثبات کننده نقش فعال اسلام آباد به عنوان منبع زرادخانه هسته ای سعودی است.
اگر خبر صحت داشته باشه احتمال زیاد هم روند توافق رو بریزه به هم و هم اگر عربستان به خاطر نقض پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای توبیخ نشه خاورمیانه رو میریزه به هم!!!
اگر هم که فقط موشک خالی باشه بدون کلاهک خر بازی سعودی ها کلی مایه خنده میشه :))
دکتر ساسی
undead_knight (05-01-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)