خب چون داریوش عزیز از Rollo Tomassi نام بردند بد نیست یکی از تئوری های نبوغ آمیز که توطئه و دست های پشت پرده فمنیست ها رو رو کرده بزارم:))
فقط اینکه من فکر میکردم اهدای اسپرم به درد زوج هایی میخوره که مرد قابلیت بارور کردن نداره ولی گویا اشتباه میکردم و دست فمنیست هاش شیطان صفت در کار بوده:)) و اسپرم ها نه از داوطلب های عادی بلکه از بهترین مردان آلفا! گرفته میشه:)))
Secret of the Sperm Bank |
institutionalized Alpha Fucks / Beta Bucks
آلفا میگاید یا بهتر بگم اهدا میکنه!/بتا خرج میکنه
Feminism + Sperm Banks x Rockefellers = MALE ENSLAVEMENT
The Idiocracy Is Near
واقعا شرم آوره که در سایبر اسپیس فارسی زبان ادم های کمی هستند که فرصت خندیدن به اینها رو پیدا میکنند:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

undead_knight (04-07-2014)

undead_knight (04-07-2014)

یک چیزی که این روزها من را خیلی عصبانی کرده است لغو اعطای دکترای افتخاری به عیان هیرسی علی است که یکی از منتقدین اسلام و عضو سابق پارلمان هلند است ، فمینیستها و مسلمانها کمپین کردند که دانشگاه این کار را لغو کند و اینها کردند . واقعا باید تف کرد به این فمینیستها که بر علیه کسی کمپین میکنند که برای حقوق زنها در کشورهای اسلامی مبارزه میکند ،!
Brandeis students nix Islam critic Ayaan Hirsi Ali. What a pity. - latimes.com
"A Land without a People for a People without a Land"

مغز زن ستیز شما نمیتونه ببینه که ایشون خودش یک فمنیست هست؟!:)))))
blind hatred really destroys intelligence
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

Russell (04-22-2014),sonixax (04-22-2014),undead_knight (04-22-2014)

اولا که من ندیدم توی خبر حرفی از حمله فمنیست ها بهش بر زبون آورده باشند،بنابراین امیدوارم اشتباه من باشه و بتونی بهم نشون بدی مگرنه خیلی دروغ تابلویی گفتی،هرچند احتمال اینکه اشتباهی گفته باشیش هم زیاده.
دوما پس قبول داری همه فمنیست ها مثل هم نیستند؟!خب من هم که از اول بحثم در دفترچه همین رو دارم میگم!
Tacitus-

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)