sonixax (08-11-2014)
البته که برای دوستِ گرانقدرم پیشنهاد دارم.
البته به نظر خودتان بستگی دارد ولی صفحه نمایش آیفون در مقابل رقبا، از نظر ابعاد حرفی برای گفتن ندارد. نظر من اینها گوشیهای خوبی هستند:
از نظر با صرفه بودن:
الجی Nexus 5؛
مزایا: آخرین گوشی Nexus است و این یعنی تا مدتها آخرین نسخهی اندروید برای این گوشی به صورت رسمی منتشر خواهد شد. این مزیت بزرگیست چرا که اندروید در هر نسخهاش تغییراتِ اساسی و گامهای بلندی به سوی پیشرفت برمیدارد. اندروید نسخهی ، 4.4 از لحاظِ کارآیی و بهینگی اصلا قابل مقایسه با اندروید نسخهی 4.2 نیست و اندروید 4.5 دیگر احتمالا وجود نخواهد داشت و اندروید 5 منتشر خواهد که تقریبا هیچ دیوایسی غیر از Nexus آن را پشتیبانی نخواهد کرد. این واقعا افسوس بزرگی برای دارندگان S5 و غیره خواهد بود.
از لحاظِ سختافزاری این گوشی تا مدتها گوشی قدرتمندی خواهد بود. دو گیگابایت رم، پردازندهی چهار هستهای 2.3 گیگاهرتزی و پردازندهی گرافیکی adreno330 به راستی تا مدتها شما را بینیاز از ارتقای گوشیتان خواهد کرد.
اندازهی این گوشی نیز ایدهآل است. صفحهنمایشهای کوچکتر 4.5 اینچ واقعا دیگر آنقدر کوچک هستند که آدم دلزده میشود و صفحهنمایشهای بزرگتر از 5 اینچ نیز کاربری شان در اصل چماق است.
ظاهر شیک و باریک و صفحه نمایش با کیفیت از مزایای دیگر این گوشی هستند.
اما دو عیب بزرگ : اسلاتِ کارتِ حافظه ندارد و اندرویدِ آن کاملا plain و ساده است. البته شما میتوانید کاستوم رامهای متنوع رویش بریزید و البته برنامههای بیشماری که برایش هستند عیباش را جبران میکند. ولی نبود اسلاتِ کارتِ حافظه عیب بزرگی محسوب میشود!اگر 16 یا 32 گیگابایت برای شما کافیست که خب فبها، به نظر من در این صورت در خریدنِ این گوشی شک نکنید.
قیمت این گوشی آنقدر عالیست که اصلا قابل مقایسه با گوشیهای دیگر نیست. یک میلیون و دویست هزار تومان برای نسخهی 32 گیگابایتی و 100 هزار تومان ارزانتر برای نسخهی 16 گیگابایتی. برای مقایسه کافیست یادآوری کنم که گوشی S3 سامسونگ تقریبا با این گوشی همقیمت است که در برابر این براستی یک زبالهی به تمام معناست!
از نظر قدرتِ سختافزاری:
بازهم ال جی G3 !
اگر فقط به دنبالِ امکاناتِ بالای سختافزاری هستید، این گوشی مناسب شماست! قویترین اجزای سختافزاری در این گوشی گرد آمدهاند. اما این گوشی چند عیب اساسی دارد:
اول آنکه خیلی بزرگ است (5.5 اینچ) دوم اینکه خیلی داغ میکند.
اگر کمی انتظاراتِ خودتان از قدرتِ سختافزاری گوشی پائین بیاورید من به شما G2 را پیشنهاد میکنم. این گوشی از لحاظ سختافزاری خیلی شبیه به نکسوز 5 است جز اینکه دوربین خیلی قویای دارد، صفحهی نمایشاش حدود 3 دهم اینچ از آن بزرگتر است و البته آخرین نسخهی اندروید که میتوانید با آن داشته باشید اندروید 4.3 است. اگر چه ظاهر بسیار شیک و باریکی دارد، اما بدنهاش تمام پلاستیکیست و وقتی در دستتان قرار میگیرد احساس میکنید کیفیتِ بدنهاش چقدر پائین است!
از نظر زیبایی:
Huawei p6.
این گوشی واقعا زیبا و باکلاس است. من هر وقت که آن را میبینم از زیباییاش لذت میبرم. ضمن اینکه از لحاظ سختافزاری نیز سطح متوسط به بالاست. با توجه به قیمتی که دارد به راستی گوشی ایدهآلیست. فقط یک ایرادی که دارد صفحه نمایشاش مثلِ تمامِ گوشیهای هواوی در سطح گوشیهای تراز اول بازار نیست. اما فقط در سطح آن گوشیها نیست وگرنه کیفیتاش واقعا راضیکننده است. ایرادِ دیگرش هم دوربین نه چندان قدرتمنداش است (البته روی نه کاغذ).
این گوشی را هم من دیدهام، گوشی زیباییست (ضمن اینکه ضدآب و گرد و خاک نیز هست):
Sony Xperia M2 pictures, official photos
برای پرستیژ و کلاس و این چیزها اگر میخواهید گوشی بخرید ، به نظر من به هیچ وجه طرف آیفون نروید. آیفون آنقدر خز شده که من حاضر به جای داشتنِ آن از 1100 هم که شده استفاده بکنم!
اگر به این خاطر میخواهید گوشی بخرید یکی از گوشیهای HTC مثل One Max یا M8 را بخرید خیلی بیشتر به هدفتان نزدیک میشوید.
از نظر دوربین:
بیهیچ شک و تردیدی:
نوکیا لومیا 1520. اما اگر وزن زیادِ گوشی و اندازهی بزرگاش شما را اذیت میکند و همچنین اگر به باتری اهمیت میدهید و از همه مهمتر کارآمدی و کاربری سیستم عامل گوشی برایتان مهم است، طرف این گوشی نروید که سخت پشیمان خواهید شد. در عوض اما جنس بدنهی فوقالعاده عالی، صفحه نمایش عالی، دوربین حرفهای (البته نه به آن معنا در سطح DSLR) و سیستمعاملی بهینه خواهید داشت. علاوه بر این، شما گوشی نوکیا لومیا 1520 را هم میتوانید در نظر داشته باشید.
اما پیشنهادِ نهایی همان الجی نکسوز5 است. من اگر پول داشتم و میخواستم گوشی بخرم بلاتردید همان را میخریدم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
And laugh
2/10
من که خیلی از آن راضی هستم. هم اساماس آسان میشود فرستاد، هم خیلی محیط تمیز و آسانی دارد. تازه شترنگباز بسیار قهاری هم هست!
من نمیدانم یک تلفن دیگر چه باید بکند؟ یک رفقایی در باشگاه هستند در موبایلهای نیممتری ِ بیستکیلویی خود فیلم پورن میریزند و برای هم میگذارند و میخندند. از این کارها میخواهید بکنید آنارشی جان؟!
زنده باد زندگی!
خیر، من خودم یکی از این گوشیهای بسیار ساده دارم که تنها میتوانم با ان تماس بگیرم و موسیقی گوش بدهم. اما انارشی که بین ام ایت و اس 5 مقایسه میگذارد، حتما فکرهایش را کرده و گوشیای در همان حد و اندازهها میخواهد وگرنه خب ما هم جور دیگری راهنماییاش میکردیم.
And laugh
من هم یک گوشی کوچک و سبک و جمع و جور دارم (با امکانات تقریبا صفر) که قیافهاش هم بد نیست و بنظرم کلاسش از uphone بهتر است.
راستی من خیلی وقت است در فکر خرید ebookreader هستم، چه پیشنهاد میکنند دوستان؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من این مدل را دارم و از آن خیلی راضی هستم. اما به نظرم Paperwhite بهتر باشد.
زنده باد زندگی!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Barnes Noble Nook Simple Touch review - CNET من این را دارم، عالیست! بسیار سبک، کارآ، زیبا و جمع و جور و صدالبته ارزانقیمت. من از paper خواندن با آن هرگز خسته نشدهام.
And laugh
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)