من خودم یکی از مخالفین کمونیسم هستم ولی به راستی گاهی دوستان گیرها و ایرادهایی میگیرند که در هیچ دکون عطاری پیدا نمیشود !
من خودم یکی از مخالفین کمونیسم هستم ولی به راستی گاهی دوستان گیرها و ایرادهایی میگیرند که در هیچ دکون عطاری پیدا نمیشود !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
مزدك بامداد (10-05-2013)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (10-05-2013),Soheil (10-09-2013),sonixax (10-05-2013),undead_knight (10-06-2013),کافر_مقدس (10-14-2013)
خب دیگه همونطور که گفتم برای اهداف پوپولیستی هست.اینکه یهودستیز نبودند رو شاید بشه به ماهیت دین ستیز مارکسیسم هم ربط داد.
ولی در کل ریشه یهودستیزی در اروپا همش زیر سر مسیحیته،بزرگترین شاهکارشون "هلوکاست" هم کاملا تاثیر گرفته از نفرت مسیحیها بوده.
اینکه لنین "سرمایه دارها" رو عامل این شایعات میدونه هم خودش یک تئوری توطئه دیگست:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
آن ها که موفق شدند و تا فرازها رفتند،
یک شبه این کار را نکردند.
آن ها، در حالی که دیگران در خواب بودند،
شب ها را به صعود گذراندند.هنری لانگفلو، شاعر
sonixax (10-06-2013)
برای تحقق خوشحالی مردم راه های کمی به غیر از بیان مشکلات یا فاش کردن ضعف های شخصی خودتان وجود دارد. آرتور شوپنهاور
sonixax (10-06-2013),مزدك بامداد (10-06-2013)
سطح تحصیلات افراد مطلقن هیچ ارتباطی با میزان شعور آن ها ندارد
برتراند راسل
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
حیوانات دوستان من هستند... و من دوستانم را نمیخورم.
جورج برنارد شاو
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
sonixax (10-15-2013)
برای خیانت هزار راه هست، ولی هیچ کدام به اندازه تظاهر به دوست داشتن کثیف نیست !
بهومیل هرابال
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (10-15-2013)
sonixax (10-15-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)