حالا که دیدید فریاهای مظلومانه ی ما منجر به یار کشی شده چنین تدبیری میکند؟؟؟
حالا که دیدید فریاهای مظلومانه ی ما منجر به یار کشی شده چنین تدبیری میکند؟؟؟
Mehrbod (03-10-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Mehrbod (03-10-2013)
من جستارهای «پدافند از حقوق مردان» و «گفتگو پیرامون فمینیسم» را برای ده روز بستم تا جستارهای دیگر رو بیایند و کاربران درگیر(که نیمی از کاربران فعال انجمن هستند)فرصت برای شرکت در آنها پیدا بکنند. مباحث مربوط را نگه بدارید تا آن زمان.
زنده باد زندگی!
شوالیه شما هشت هزار و اندی پست در آن فروم دخمه دارید؟ هزار و چندتا هم اینجا.. و تازه سه سال است که آنجا هموندی... من طی سیزده سال فرومنویسی به زبان فارسی و انگلیسی و فرانسه و ... روی هم پنج هزار پست ندارم و اینجا از هرجای دیگر در اینترنت بیشتر فعالیت کردهام.. سوال اینکه، چطور میتوانی اینقدر حرف بزنی جوان؟
زنده باد زندگی!
Dariush (03-10-2013),Russell (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013)
دوستان این داستان رفتن محموت به ختم چاوز هم جالب شده.یک خبرگزاری(؟) عکس ماچ کردن احمدی نژاد را جعل میداند و یک عکس دیگر گذاشته که البرادهای را دارد ماچ میکند،دوباره اولی جعل خبر جعل خود را با نشان دادن جعلی بودن عکس اول نشان میدهد.
یعنی جعل را به مراحل جدید و تاریخی بردهاند عزیزان مسلمان
از «تصاویر احمدی نژاد و مادر چاوز» تا «انکار میرتاج الدینی» ؛ مصیبت این است ، نه آن!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-11-2013),Mehrbod (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013),yasy (03-10-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Ouroboros (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013),yasy (03-10-2013)
اینها ناشی از لیبیدوی!زیادی هست:))
من الگو رو توصیه نمیکنم،کلا از الگوها خوشم نمیاد:)) هر کس به شیوه خودش بجنگه بهتره:))
در هر حال قبلا هم گفتم این کار(بحث کردن) برای من یک جور تفریحیه و خب لذت زیاد طبیعتا من رو وادار به انجام دادن مکررش میکنه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
iranbanoo (03-10-2013),Mehrbod (03-10-2013),Russell (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013),yasy (03-11-2013)
عضویت من در بعضی از فرومهای فارسی و انگلیسی به 7 سال و 10 سال هم میرسد . اما هرگز تعداد پستهایم به 350 تا که اینجا بهش رسیده، نرسیده (و احتمالا هم نخواهد رسید).اینجا هم که اینقدر پیشرفت کردهام به دلیل آمیختگی نوع خاصی از صمیمیت و دوستی با بحث و گفتگوی جدی است که در نوع خود، برایم بکر است . جدا از این ، کاربران اینجا «ماسک» نیستند و من اینجا همیشه حس میکنم با طرفم رودرو در حال گفتگو هستم. برای من این فرصت غنیمتیست.
iranbanoo (03-10-2013),Ouroboros (03-11-2013),undead_knight (03-10-2013),yasy (03-11-2013)
دوستان داریم به موعد برگزاری دور دوم مسابقه آواتار برتر نزدیک میشویم. منتظر پیشنهادات شما هستم. همان روال گذشته را برویم ؟
هماکنون 27 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 27 مهمان)