من فکر میکردم بیخوابتر از خودم دیگر کسی وجود ندارد.گویا باید تجدید نظر کنم.
من فکر میکردم بیخوابتر از خودم دیگر کسی وجود ندارد.گویا باید تجدید نظر کنم.
iranbanoo (03-10-2013)
دوستان من میروم قدری بیارامم.شب بر شما خوش.
داریوش جان شنبه شب است و اینطرف جهان بساط شبنشینی براه.
جای شما خالی شرابی میزنیم به سلامتی دوستان و فیلمهای چرت و پرت تماشا میکنیم تا اندکی از مشغلهی هفتههای پرکار بکاهیم. به قولی خواب همیشه هست.
زنده باد زندگی!
نه بابا، چرا جستار را ببندیم؟!
کلا 4 تا تاپیک است دیگر،توان دیدن تاپیک 5ام به بعد که محدود نشده،فرسایشی کردن بحث و خسته کردن خودش یک تاکتیک است
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod (03-10-2013),Ouroboros (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013)
که شما از قربانیان آن هستید؟ تا بحال ندیدهام وارد گفتگویی فرسایشی بشوید.
این بحث زن و مرد به حد نهایت فرسایشی شده و اکنون نبرد در چند جبههی گوناگون جریان دارد،
بهتر است پیش از خسته شدن به نحوی جانکاه تا هنوز ما دست بالا را داریم و دشمن به تجدید قوا نپرداخته به استراحت بپردازیم.
به خود ما کاربران درگیر هم فرصت شرکت در دیگر مباحث را میدهد، کلا بد نیست مدت کوتاهی اینها را ببندیم: استراحت، درآمدن از یکنواختی، کم شدن خصومتها(الان مدتیست هیچکدام از پیکهای من از سوی بانوان انجمن سپاسی نخورده )، تجدید قوای همهی طرفها و ...
زنده باد زندگی!
من خواستم وارد بحث شوم یکجا با شوالیه نامرده عزیز،ولی یک پست داد،آنقدر مغالطه در آن بود که از خیر آن گذشتم،کلا در این بحث بیش از آنکه بحث مقابله و تضاد عقاید باشد مطلب جالب توجه میزان باورنکردنی مغالطه و ترول از دوستانیست که قرار است با آنها مغالطه ترجمه کنیم !
من یکمقدار در بحث و استانداردهایم برای آن شاید قدیمی فکر میکنم ولی، این تاکتیکها با من مشکل دارند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Mehrbod (03-10-2013),undead_knight (03-10-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)