شاید باید این نوار نارنجی که واپسین پیکها را نشان میدهد مانند گذشته ببریم پایین, وضعیت انجمن اینجوری
شده که هر جستاری بالا آمده باشد پست میخورد, اگرنه هیچکس نمیخواند و نمیبیند!
نگر دوستان چیست؟
شاید باید این نوار نارنجی که واپسین پیکها را نشان میدهد مانند گذشته ببریم پایین, وضعیت انجمن اینجوری
شده که هر جستاری بالا آمده باشد پست میخورد, اگرنه هیچکس نمیخواند و نمیبیند!
نگر دوستان چیست؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Mehrbod (03-09-2013)
Dariush (03-08-2013)
خوشا به حالتان؛ برای ما که نه کودکی ماند نه نوروزی ! فکر میکنم این پیشینهی صوفیگری و عزلتگزینی در نهایت به نفعم تمام شده ؛ ورنه این همه فشار را هرکسی توان تحمل نیست.
اینقدر که من کشسان و پوست کلفت شدهام گاهی باعث رشک اطرافیان میشود!
قابلی نداشت. این مقدمه جستاریست که اگر وقت کنم و توانش در من باشد که بتوانم تمام مطالب لازم را گردآوری کنم ، احداثاش میکنم.مبنی براینکه الله مرد است.اما از آنجا که در این موارد خیلی حریص هستم به گونهای که نمیتوانم تحمل کنم کمترین نقصی بر براهینم وارد باشد، گویا وقت زیادی ازم میبرد.
یکی از دلایل جالب توجه برای این ادعا آداب نمازخوانی مردان مسلمان است در مقایسه با زنان مسلمان.در تمام توضیحالمسائلها آمده که مرد صرفا اگر عورت خود را بپوشاند برای اقامه نماز کافیست (همین هم خیلی جاها لازم نیست!) اما زنان باید خیلی بیشتر و کاملتر خود را بپوشانند!
Alice(03-08-2013),Mehrbod (03-09-2013),Russell (03-08-2013),undead_knight (03-09-2013)
دیروز بی بی سی برنامه ای نشون میداد که مذاهب و مسالک امریکا رو معرفی میکرد.
متوجه شدم که این همه اصرار و مخالفت در برابر خرافات و دین بی فایدست.
وقتی عیسی مسیح اصالتا امریکایی بوده دیگه ما چی میگیم؟
undead_knight (03-09-2013)
قرار بود قدری از این بحثهای مردان و زنان فاصله بگیریم. چه شد پس؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
میخواهید جستارها را دو هفتهای ببندیم؟
زنده باد زندگی!
هماکنون 90 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 90 مهمان)