Unable to find the proxy server این ارور ها رو میده Firefox is configured to use a proxy server that can't be found Check the proxy settings to make sure that they are correct If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that TorBrowser is permitted to access the Web.
Anarchy (12-20-2013)
خب فایروال را چک کنید که محدودتان نکرده باشد.ساعت سیستم را هم دقت کنید تنظیم باشد، تنظیمات خود Tor لازم نیست تغییر کند تا آنجا که من میدانم.زمان وصل شدن به سرور همواره یکسان نیست، بستگی دارد به سرعت اینترنت و کرم ریختن ISP و تعداد نودهای خود Tor و...، این است که شکیبا باشید و چندبار امتحان بکنید، اگر دیروز وصل شده و کارکرده بگمانم پس نباید مشکل از تنظیمات باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
تور کاملا وصل می شود و سبز رنگ می شود اما هنگامی که مرور گر تور باز می شود ان ارور ها را که در پست قبلی فرستادم نشان می دهد فایر وال را هم غیر فعال کردم تاثیر نداشت
Anarchy (12-20-2013)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
مهربد جان درود
من هنگامی که وارد تور میشوم تور کار خود را به درستی انجام داده وسبز رنگ می شود وهیچ اروری هم نمی دهد اما هنگامی که تور بروزر باز می شود ارور می دهد که می گوید تنظیمات پروکسی خود را چک کنید و از صحت انها اطمینان حاصل کنید .هیچ صفحه ای را هم باز نمی کند پروکسی مرور گر را هر جور تنظیم می کنم باز هم همان ارور را میدهد
پرسش هایتان را بمهر در جستار فراخور بیاورید: شگردهای ناشناس ماندن و دور زدن فیلترینگ - برگ 26
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Russell (12-20-2013),sonixax (12-20-2013),مزدك بامداد (12-20-2013)
یکی به من help کنه بچه ها sinox که نیست مهربد جان شما کمک کنید.
یک جوان مرد پیدا می شود به داد من برسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Anarchy (12-20-2013)
اقاای راسل وا اقای انارشی از شما درخواست کردم برادران
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)