باز این پیغاما چیه سیستم راه براه برای من میفرسته؟
برای شما هم هست؟
باز این پیغاما چیه سیستم راه براه برای من میفرسته؟
برای شما هم هست؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
برای من که پیغامی نمیاد.
نه
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آره هی میاد امتیاز میده به من...
همیشه احتمال دارد کار مهربد باشد که دارد بهتان امتیاز میدهد یا حالت شما را عوض میکند ..
زنده باد زندگی!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من استفاده از کدهای html رو تا حدی بلدم ولی خب استفاده از شورت کی راحت تره.
راهی برای فعال کردنش نیست؟
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (11-11-2012),Mehrbod (11-11-2012),sonixax (11-11-2012),undead_knight (11-11-2012)
Anarchy (11-11-2012),Mehrbod (11-11-2012),sonixax (11-11-2012),Theodor Herzl (11-11-2012)
تارنما را روی نشانی مهادین دفترچه اگر باز کنید، javascript دارد و میتوان از کلیدهای میانبر (control + b, ...) سود جست.
روی نشانیهای فیلتر نشده ولی شوربختانه javascript نداریم و انجمن روی ریخت پایهای خود کار میکند.
—مزدک بامداد
Anarchy (11-11-2012),Russell (11-11-2012),undead_knight (11-11-2012)
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)