درود بر داریوشِ براستی شب زنده دار! (:
درود بر داریوشِ براستی شب زنده دار! (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Mehrbod (02-24-2013)
فکر میکردم اخلاقیات منفی که به انسانهای بعضا خیلی مذهبی و بسیجیها نسبت میدن اغراقه ولی اخیرا چیزایی دیدم که متوجه شدم زیاد دور از واقعیت نیستند این گفته ها.
مثلا با دختران هم دانشگاهی روی صندلی ها توی یکی از سالن های دانشگاه در انتظار سرویس خوابگاه نشسته بودیم. در همین حین یه آقای هیکلی (قدبلند و چهارشانه) و ریشو با شلوار پارچه ای و پیراهن سفید یقه آخوندی که روی شلوارش افتاده بود، آمد به مناسبت دهه فجر سالن رو آذین بندی کنه. این آقا از چهارپایه که فاصله خیلی کمی از صندلی هایی که ما روشون نشسته بودیم داشت؛ بالا رفته بود و احاطه کامل داشت به ما برای چشم چرانی. بعد که پایین آمد نگاه من به خشتک یارو افتاد و در کمال تعجب اونجاشو کاملا برآمده دیدم و من اینگونه شدم ناخودآگاه این در شرایطی بود که همه دخترها خسته از امتحان بودند و البته توی دانشگاه ما به یمن وجود کماندوها کسی چندان به خودش نمیرسه.
اگه میشد واسه آسیب های تو مترو دیه گرفت من تا الان میلیاردر شده بودم
دوستان، تا بر این درگیری جدیدِ خود فائق آیم، کمتر اینجاها ظاهر میشوم . فعلا بدرود .
داریوش گرامی نروید بشود مانند این هموند پیشینمان Rationalist که رفت تا ناخودآگاهش را به بند بکشد و دیگر خبری ازش نشد!
من که شوربختانه به پیروزیِ وی آنچنانی امیدی نداشتم و ندارم, ناخودآگاه به بندکشیدنی نباشد!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
پیشنهاد میکنم هرگز همراه با آجیل خشک اسپرسو ننوشید که حسابش از دستتان در رفته و مانند اکنونِ من نمیدانید انرژی افزوده را چجوری بیرون بریزید !!
همه چی بی اندازه آهسته و کُندجنب (slowmotion) به نگر میاید!
—مزدک بامداد
Alice(02-25-2013),Anarchy (02-25-2013),undead_knight (02-25-2013),yasy (02-25-2013)
به گمانم تنها در ایران آنهم بسیجی کسی برانگیخته شد برآید!
برانگیختگیِ اینریختی تنها در نوجوانیِ پسرهاست, از ١٦ سالگی و به بالا تنها در همان رختخواب راست میکنید!
برانگیختگی دختر و پسر تنها در نگاه کردن یا اندکی خیره شدن میکوتاهد, بویژه به اندامِ چهره مانند لبها و بازوها و شانه (دختر به پسر) یا لبها و سینه و پاها وارونه اش.
—مزدک بامداد
Alice(02-25-2013),Ouroboros (02-25-2013),undead_knight (02-25-2013),Waffen (02-25-2013),yasy (02-25-2013)
به راستی من ماندهام این اسلامگرایان اینهمه میل جنسی از کجا میآورند؟ ما ترک سیگار کردهایم، روزی دو ساعت ورزش میکنیم، بهترین غذاها را میخوریم و با قطرهچکان مشروب مینوشیم که مبادا، آنوقت خنجرمان برای جهاد هفتهای نیم ساعت هم آخته نمیماند!
اینها گویا از دیدن موی زنان(؟!)هم زنده میشوند.
زنده باد زندگی!
هماکنون 59 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 59 مهمان)