خود کشی یک مرد و پریدن از طبقه هفتم بعد از اینکه دوست دختر او اصرار میکند که به یک مغازه کفش فروشی دیگر برویم بعد از ۵ ساعت خرید
Chinese boyfriend jumped to his death after girlfriend insisted on going into another clothes shop | Mail Online
خود کشی یک مرد و پریدن از طبقه هفتم بعد از اینکه دوست دختر او اصرار میکند که به یک مغازه کفش فروشی دیگر برویم بعد از ۵ ساعت خرید
Chinese boyfriend jumped to his death after girlfriend insisted on going into another clothes shop | Mail Online
"A Land without a People for a People without a Land"
من چرخیدن از این فروشگاه به فروشگاه دیگر برای ساعتها عین شکنجه هست برام واقعا! با یک زن به خرید بروید این را میفهمید!
Anarchy (12-27-2013),sonixax (12-26-2013),undead_knight (12-27-2013)
یه حساب جالب اینستاگرام پیدا کردم ، یکی میره مرکز خرید عکس این مردهای بدبخت که باید ساعتها در اونجاها بچرخند و پول خریدهای خانوم رو بدند رو میگیره! آدم دلش میسوزه! هرکی با زن خرید رفته باشه درد اینها رو میفهمه!
Anarchy (12-27-2013),Russell (12-27-2013),Theodor Herzl (12-27-2013),undead_knight (12-27-2013)
Russell (12-27-2013),undead_knight (12-27-2013)
با زن زندگی کنید و بروید داخل حموم نگاه کنید مرد بیچاره میره اولین چیزی که روش نوشته شامپو میخره ، زنها ولی ۵-۶ نوع مختلف شامپو و چیزهای دیگه میگیرند!![]()
Anarchy (12-27-2013),sonixax (12-27-2013),undead_knight (12-27-2013)
iranbanoo (12-31-2013)
بله همین مردها در اکثر موقع باید پول خاصه خرجیهای زنها را بدهند! خوشبختانه همسر من ۱ دلار برای خرج شخصی پول از من نمیگیرد حقوق خودش کافی است ، امیدوارم همه زنهای کون گشاد هم بجای از صبح جلوی آینه نشستن بروند پول در بیاورند ، استقلال مالی پیدا کنند دست از جیب مبارک شوهر یا دوست پسر خود بکشند بیرون!
فکر کنید اگر شرایط بر عکس بود و یک زن خرج مرد را میداد! بعد ۲ ماه همه مرد را مسخره میکردند که آویزون زنش شده است ، حالا زن تا ۲۰ سال هم عین زالو حاصل زحمات مرد را بخورد انگار نه انگار!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)