بتاچهها این روزها به زنان اینجوری پیشنهاد دوستی میدهند؟ بیخود نیست ترشیدهاید و تمایلات فمینیستی نشان میدهید!
«پیشنهاد دوستی» برای من چیزیست شبیه به این «سلام.. من معمولا از این کارها نمیکنم.. اما از دور دیدمت، با خودم گفتم اگه نرم جلو و چیزی نگم تا آخر شب خودخوری میکنم.. من امیرم.. شما؟».
وای خدا.. «تنها عشق من»..![]()
زنده باد زندگی!
Alice(02-05-2014),Russell (02-05-2014),sonixax (02-05-2014),Tinnitus (08-01-2014),undead_knight (06-06-2014)
بسیار هم عالی! مزیت چنین بحثهایی این است که آدم را متوجه روابط جنسی/جنسیتی میکند.
پس هر پسری که تاکنون به من پیشنهاد دوستی داده بود، شاید مثل شما دون ژوانی بیش نبوده که
این دریدگیها کار روزمرهاش است! ادامه بدهید، من تازه دارم جامعهی مردان را بیشتر میشناسم.
![]()
sonixax (02-11-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (02-15-2014)
دوستان به نظرتون این هیولا سازی از سفیدپوستان نیست؟!
هر کی نکتش رو گرفت بگه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Angela (03-23-2014)
این از جمله مجازات های جهنم نبود که از توی دهان مسخره کننده یا دشنام دهنده مار و عقرب بیرون بیاد؟
Mehrbod (03-23-2014),undead_knight (03-25-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Angela (03-25-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (03-25-2014)
Angela (03-25-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)