من هم نوروز رو به همه ی دوستان شادباش میگم
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
یک چیزی چند وقت هست لینک میشه که دانشگاه کمبریج تحقیق کرده که تمامی اقوام ایرانی ریشه نژادی مشترک دارند که البته تمامی انسانها ریشه نژادی مشترک دارند که بر اثر تکامل یافتن تغییر کردند ، ولی آن گزارش مزخرف است که میخواهد یک ملت را بر اساس نژاد بسازد ، معلوم است که تفاوتهای ژنتیکی بین یک سیاه پوست اهل جنوب و یک کرد چشم آبی هست یا با یک ترکمن یا یک بلوچ ، آدم با یک نگاه اینها را میفهمد ، لازم نیست بیولوژیست باشید.
"A Land without a People for a People without a Land"
به نظر میرسه مهربد گرامی مطالب مربوط به انجمن هایی که قبلا بودن و الان نیستن رو در اختیار دارن.اگه امکانش هست هم ایشون و هم دوستان دیگه هر قدر از این مطالب رو دارن به اشتراک بذارن تا بقیه هم استفاده کنند.
sonixax (04-07-2012)
کسی آرشیو گفتگو رو نداره ؟
دکتر ساسی
انجمن گفتگو واقعا حیف بود با اون آرشیو ارزشمندش از بین بره...من که نفهمیدم چی شد که دیگه بالا نیومد!!!
به گمانم کار کار سربازان گمنام آغا بود ..
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
صاحب انجمن گفتگو آرش بیخدا بود که آرشیوش رو در اختیار داره
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-09-2012)
این طور که بوش میاد زندیق رو هم همین روزها کله پا میکنه !
یه پست توی وبلاگش گذاشته که اگر لایکهای زندیق توی فیس بوک از ۱۰۰۰۰ تا رد بشه دوباره روش کار میکنه !
امیدواریم که به اون حد برسه حد اقل این یکی رو شهیدش نکنه .
من همون موقع ها که هنوز گفتگو خدا بیامرز نشده بود بهش گفتم من بهت سرور میدم مفتی که انقدر هم مشکل هزینه نداشته باشی قبول نکرد .
دکتر ساسی
Anarchy (04-09-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)