بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-16-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوستان نظرتون در مورد این خبر چیه ؟
اوکراین فاحشه خانه نیست؛ افشای راز گروه فمن
وای خدا، مردم از خنده..
هرکجا «اسلات واک» و این چرندیات دیدید بدانید یا مشتی پیرزن خشکیدهی زشت که اکنون دیگر ارزشی در بازار جنسی/جنسیتی ندارند و پس از سالها آلفاپرستی اکنون دریافتهاند که زیبایی آنها برای این مردان پیشبینیناپذیر و خشن تاریخ انقضا دارد به دور هم جمع شدهاند قصد دارند از طریق عریاننمایی جلب توجهی را بکنند که دیگر همینطور بیواسطه و دلیل نثارشان نمیشود، یا اینطور یک مرد آلفای جنونپیشه(Psychopath)پشت آنها قرار دارد که فقط قصدش کُسبازی و عشق و حال و تماشای پستان لخت زنان است.
فیلم هم به نظر دیدنی میرسد، که در آن آلفای بیچاره را مینشانند جلوی دوربین برای او گریه میکنند (= باجگیری عاطفی زن از مرد) و تلاش میکنند او را شرم بدهند به سمت سکوت.
+
اعضای گروه «برابریخواه» فمن درحال بریدن یک صلیب کهنسال در کیف:
خندهها کرده آن شب ویکتور، این آلفای فمینیستنما در آغوش دلبرکان جاهل «فمن».
زنده باد زندگی!
بیایید یکی هم در تهران برگذار بکنیم، برپاد نگاه ابزاری و تحقیر سیستماتیک زنان، بگوییم زنان سر یک ساعتی روسریها را بردارند و هر مردی سمت راستشان بود را ببوسند، در حرکتی نمادین به جهت انکار حق مالکیت پدرانشان که در مردسالاری کنترل سکشوالیتهی زنان را حق بدیهی خودشان میدانند. بکار بردن زبان به هنگام بوسیدن باعث خاکستر شدن بیشتر مردسالاری خواهد شد.
زنده باد زندگی!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من پیشتر یک پیکی در مورد این قضیه گذاشته بودم. به نگرم باید یک مدالی،چیزی به این "ویکتور" سوپر آلفا بدهند.
این خانمی هم که به قول خود اش این قضیه را افشا کرده حتما این جناب ویکتور دست رد به مهبل اش زده که می خواهد انتقام بگیرد.(می دانید که انتقام،پتانسیلی نهفته در وجود هر زن است،آن یکی می رود ادعای تجاوز می کند این یکی هم اینگونه انتقام می گیرد)من که هر زمان رفتار های این گروه اُسکل را می بینیم یاد تین ایجر ها می اُفتم.
آقا یک مشکلی هم هست،اینکه ممه های این بانوان اکثرا کوچک است.مسئولین امر چرا رسیدگی نمی کنند؟
بعید میدانم، این ویکتور یک جاکش کلاسیک به نظر میرسد که راز چگونه سواری گرفتن مجانی و درصد ندادن به دخترهای تحت حمایتش را آموخته و سالاریست برای خودش! خود زنان «تحت سلطه»ی او هم خرفتتر از آن بودهاند که دریابند چه دارد میگذرد و اصلا بعید نیست که خشم و حقارت این دخترک غربی که از بیرون به ماجرا مینگریسته و باعث شوک و بهت او شده همه صادقانه باشند.
عموما فمینیسم نیازی به توطئه ندارد، زیرا زنمحوری خودش نظم طبیعی چیزهاست و ما خودمان رفتار ناپسند زنان را توجیه میکنیم و حتی وقتی همسرش را به قتل رسانده «دلیلی داشته» و بچهکشی او لابد بیماری روانی بوده و ... همیشه بهترین تصور ممکن را در مورد اهداف و انگیزههای او میکنیم.
البته شاید هم حق با شما باشد این بازیها بخش بعدی از رفتار طبیعی این جماعت و نوع دیگری از «نمایش پستان» برای فاحشگی توجه جهانی بوده باشد. ولی اینهم از آلفابودگی / احسنت داشتن ویکتور نمیکاهد، منکه دلم میخواهد با او در یکی از استریپبارهای کیف آبجویی بزنم و دربارهی «حقوق زنان» بحثی داشته باشم(چشمک).
زنده باد زندگی!
اسم این دختره Amanda Knox هستش که آمریکایی هست و وقتی در ایتالیا دانشجو بوده به جرم قتل هم خونهای که یک دختر انگلیسی بوده دستگیر میشه که ۴ سال زندان بوده ولی بعدش علّت نبود مدرک کافی آزاد میشه ، خیلی توی اخبار این بودش و الان هم دادگاه عآلی ایتالیا باز دستور یک محاکمه دیگه رو داده. قیافش یک جوری هست یک رذالتی درونش هست و من از این تیپها خیلی خوشم میاومد ، اگه این توی مدرسه یا دانشگاه من بود زمان تحصیل حتما یک پروژه در موردش آغاز میکردم ، خیلی از این قیافههای رذل و به قول معروف خار ...ده خوشم میومد من
Amanda Knox - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)