شما بجای نگرانی از مطالعه مرجع توسط من مراقب باشید با دقت بیشتری تقیه کنید که بعدا باعث دردسر نشود.
نخست اینکه گویا شما اساسا نمیدانید مرجع چیست !!
من یک خط ادعا کردم و برای ارجاع به درستی آن منبع قرار دادم:
خب حالا برسیم به انکار ادعای قبلی و کمک به حاقظه شما.شما در پست 209 همین جستار همانند فمیسنیستها ادعا کرده بودید:
برای کمک به فهم آن برای شما تشریح آن در چکیده همان مقاله که ما نخواندهایم و شما فهمیدهاید !!بنده نگفتن مقصر کیست
بنده گفتار این بود که به بانوان میدانی داده نشده برای همین نتوانستند به اندازه اقایان خود را مطرح کنند
...
مساله اصلی این دید متهجر در مورد بانوان(هم از سوی اقایان و هم از سوی خود بانوان)است که سبب همچین فاجعه ای در جهان شده و یکی از مشکلات جوامع است
باز هم برای فهم شما به زبان ساده توضیح میدهم:Policy-makers’ and
feminist emphasis on equal opportunities and family-friendly policies assumes that sex discrimination
is the primary source of sex differentials in labour market outcomes
اگر علت تفاوت در اشتغال زنان و مردان بقول شما دید متحجر نسبت به زنان (یا بعبارت دیگر تبعیض جنسیتی قانونی و...) بوده آنگاه ما با جنبش در دست گرفته شدن قانون گذاری بدست فمینیسم که حتی علنا سخن از لزوم تبعیض به سود زنان میزند ما باید شاهد از میان رفتن تفاوت در اشتغال میبودیم.همانطور که نشان دادیم آمار بوضوح نشان میدهد که شالوده نوع اشتغال زنان تغییر نکرده که حتی در مواردی کاهش هم داشته.حالا یا شما باید نشان دهید که تبعیض جنسیتی در غرب طی چند دهه اخیر با وجود سلطه فمینیسم بر سیاست و قانونگذاری افزایش داشته یا اینکه ما ادعای شما و فمینیسم مهمل بوده و تبعیض جنسیتیمردسالاریآن هم علیه زنان (!!) تنها عامل موثر در تفاوت عملکرد زن و مرد نیست.