وایچرا
اینهمه
آدم
اومدن
رای
دادن؟
بی شوخی بیاین دلایلشو پیدا کنیم من که میگم یکیش سقوط ریال و متحد شدن قربانیان با حکومت علیه دوش منان بود.

وایچرا
اینهمه
آدم
اومدن
رای
دادن؟
بی شوخی بیاین دلایلشو پیدا کنیم من که میگم یکیش سقوط ریال و متحد شدن قربانیان با حکومت علیه دوش منان بود.

چرا رای ندادن اثر نداشت؟؟؟
حتما عاقا دیوانه بوده که از مردم گدایی رای کند و برای اولین بار در تاریخ ایران مخالفان حکومت را مخاطب قرار دهد!!
مسئله اینجاست که در این چند سال اخیر آن قدر آبروی ج.ا رفته بود که با عدم حضور مردم دیگر چیزی از آن باقی نماند!
روحانی مثل یک شوک ج.ا را دوباره احیا خواهد کرد....
شراب اولی تر ...

آغازگر جُستار

جمهوری اسلامی مگر با «آبرو» حکومت میکند که رفتن یا ماندن آن به حال کسی تفاوتی داشته باشد؟ چهار میلیون نفر در خیابانهای تهران را خس و خاشاک خواندند و به باتوم بستند، سه تا عهد نامهی کانادایی الاصل چیزی را عوض کرد؟
حکومت مقدس به زور سرنیزه است، که آنهم از هر روز تیزتر بیخ گلوی ملت فلکزده نگه داشته شده و «در این چند سال اخیر» بیش از هر زمانی بر آن فشرده میشد.
زنده باد زندگی!

فرض کنیم که کسی در انتخابات شرکت نمیکرد(حد اقل مشارکت)
با توجه به تحلیل هایی که میکنید فکر میکنید چه کسی انتخاب میشد؟؟
جلیلی؟قالیباف؟یا دوباره روحانی؟؟
حتما دوباره روحانی انتخاب میشد.چرا که این سیاست ج.ا بوده و نه صرفا رای مردم.حضور مردم تنها و تنها برای تبلیغات بود وگرنه ج.ا بعد از اینهمه تحریم و سختگیری بین المللی رویه اش مطمئنا تعییر خواهد کرد.
چه قدر ساده لوحانه است که حکومتی که 30 سال است امتحانش را پس داده به یکباره توبه کند و بنشیند رای های من و شما را بشمارد!!!
شراب اولی تر ...
آغازگر جُستار

مسئله توانایی برسی «علت» پدیدههای گوناگون است، تمام رفتار ج.ا طی سه دههی اخیر از طریق اشتیاق آن به بقا قابل توضیح است، یک روز ادامهی روند قبلی به سود نظام مستقر است و یک روز تغییر آن. امروز تمام شواهد گواهی میدهند که تداوم روال پیشین از سوی ج.ا بیش از تغییر آن به زیانش خواهد بود، و رخ دادن این تغییر پیرو همان محرک سابق و قدیمی در این دستگاه(=بقا)قابل انتظار و توضیح است. پس شما «هوشمندی» را با «سادهلوحی» اشتباه گرفتهاید.
زنده باد زندگی!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

رفتار و عملکرد مردم مطمئنا در این سیاست گذاری ها تاثیر داشته اما نه با کنار آمدن و امید بستن.همانطور که خودتان میگویید حکومت مقدس به زور سر نیزه است و امید بستن به اینکه با تسامح و مشارکت میتوان در این سیاست گذاری ها اعمال اثر کرد همان ساده لوحیست و نه هوشمندی.
این مشارکت هیچ تاثیری در برنامه های از پیش تعیین شده ی حکومت نداشته مگر همان جمله ای که در زیر نویس شبکه ی خبر ج.ا میخوانیم عین صداقت است: هر رای آری گفتن است به نظام جمهوری اسلامی!!
شراب اولی تر ...
sonixax (06-15-2013)

خب در هر صورت دست بالا با حکومت هست و زمین بازی رو تدارک میبینه برای بقای خودش !! بقای خودش مساوی با چی هست ؟ با سیاست های هویج و چماق متناوب... با فشار اقتصادی که جناب مموتی عمدا این چند ماه آخر به طور کل همه چیز رو رها کرده بود ، بعد هم بیم و امیدی که ناشی از اومدن خاتمی و هاشمی و در نهایت ثبت نام هاشمی و بعد رد صلاحیت تراژیک و بعد هم یاس وارده و بعد هم تمرکز بر اجماع بر روی یک نفر که حالا معلوم هم نیست چرا عارف نشد ، همه و همه بازی کردن با ذهن مردم بود برای اینکه بهشون ثابت کنن بیش از هر زمان دیگه ای نیاز به رای دادن هست و گزینه دیگه ای نداریم و این دوره خیلی هست نسبت به گذشته و خزعبلات تکراری این چنینی... علم کردن لولویی به نام جلیلی ، اعلام اینکه نظر عاغا روی جلیلی هست و عاغا مخالف روحانی هست هم بسیار تاثیر داشت !!
حرف من این هست که فضای سالمی وجود نداره برای انتخابات و این مردم اون قدر ها توان تجزیه و تحلیل ندارن و نمونه های تاریخی در همین 3-4 دوره اخیر انتخابات نشون داده این رو ... پس کردیت بیخودی به مردم و نظرشون ندیم و براشون نوشابه باز نکنیم !! از فردا مردم بعد از فارغ شدن از این تب چند روزه، به لونه هاشون میخزن و همه چیز به روال سابق برمیگرده و دوباره زمانی که لازم شد یه تب دیگه ایجاد میشه و باز از لونه ها میارنشون بیرون...
مردمی که روزانه 5 دقیقه هم وقت برای امور جدی که نیاز به سوزوندن فسفر داشته باشه صرف نمیکنن و تا ماه پیش نمیدونستن اصلا شخصیتی داریم به نام روحانی حالا اسمشون شده فهمیده ، اونهایی که تحریم کردن اسمشون شده منفعلین و متوهمین !!

شما از کجا میدانید بانو؟ من که احتمال بیشتری میدهم کاندید مورد نظرِ خامنهای جلیلی یا قالیباف و یا ولایتی بود. شما اینرا در نظر داشته باشید که رای نیاوردنِ جلیلی، یعنی رای نیاوردنِ سیاستهای هستهای رژیم. و این چه برای غرب دارد؟ مشارکتِ مردم هم تا چند روز پیش از انتخابات اصلا قابل پیشبینی نبود.
=======
دوستان؛ باور بکنید مردان آنچنان هم هیجان زده نیستند که شما تصور میکنید. من نمیدانم بیبیسی چرا اینقدر شلوغش کرده و اینقدر با آب و تاب انتخاباتِ ایران را پوشش میدهد یا مردم را شاد و مسرور نشان میدهد. گاهی آدم نمیتواند این چیزهایی که در موردِ بیبیسی میگویند باور نکند! پس از این، این جشن و پایکوبیای هم که میبینید، شاید سر جمع در کل ایران به 200 هزار نفر برسد که چیزی در میان 18 میلیون رایدهنده به روحانی نیست. من فکر میکنم، بیش از آنکه جشنی برای پیروزی در انتخابات بوده باشد، برای خودِ جشن بودناش باشد. مردم دیرگاهیست در افسردگی روزافزون به سر میبرند و هر روز یک خبر بد میشنوند، کاملا طبیعیست که عده زیادی همینطور برای جشن و دورهم بودن هم که شده بروند پایکوبی! چنان که تعدادی از دوستانِ من هم که اصلا رای نداده بودند رفتند!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)