Anarchy (03-15-2014)
خشونت ، خشونت می آورد
هدف وسیله را توجیه نمی کند
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 03-15-2014 در ساعت 02:02 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (03-15-2014)
[QUOTE=کافر_مقدس;64390] خشونت ، خشونت می آورد
خشونت که همیشه بد نیست کافر جان, گاهی بایسته و هتّا خوب هم میشود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (03-15-2014)
مرز باریکی بین حماقت و شجاعت هست:))
وقتی شما "شجاعت" جیش العدل رو با "کاریکاتوری" از مبارزه های مسالمت آمیز مقایسه میکنید طبیعتا دارید از شجاعت جیش العدل تعریف میکنید دیگه!
من چندبار باید به این سفسطه شما اشاره کنم تا دیگه ازش استفاده نکنید!؟:)))
Association fallacy - WiKi
Presumption of innocence - WiKiشما هم از کجا میدونی سرباز از همهجا بیخبر؟
ببخشید ما نمیدونستیم همه اول فرض بر گناه کار بودنشون هست،و باید اثبات کنند گناه کار نیستند!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead_knight (03-15-2014)
جیش العدل یک سازمان اسلام گرا سنی هست که مسلما من هیچ sympathy برای اون ندارم و اگر بین رژیم که اسلام گرای شیعه هست و اسلام گرای سنی یکی رو بخواهم انتخاب کنم ، مسلما اسلام گرای شیعه انسانی تر هست! این رو گفتم که من رو به حمایت از جیش العدل متهم نکنید. من فقط گفتم مبارزه مسلحانه رو یکی که تا صدای فشفشه میشنوه زیر تخت قایم میشه رو نمیره انجام بده ، یک درجه شجاعت و از خود گذشتگی لازم هست که طرف دیگه کرد به استخونش باید رسیده باشه! یا اینکه مغز شویی شده باشه!
ویرایش از سوی Theodor Herzl : 03-15-2014 در ساعت 01:02 PM
"A Land without a People for a People without a Land"
انسان ها وقتی خشمگین می شوند ناخودآگاه نقاب از چهره شان کنار رفته و بهتر ماهیت پشت پرده ی خود را نشان می دهند!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
undead_knight (03-15-2014),کافر_مقدس (03-16-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)