نکند فقط شما برای من تیز کردید و برخورد با بقیه زیادی و نابجا هست؟ البته من به دنبال گدایی احترام نیستم ، بگذارید هرکه هرچه دلش میخواهد بگوید ، کاش اصلا شیعه ۱۲ امامی زاده شده بودیم که امیر از یک طرف من را متهم به سو استفاده کردن نکند ، آن یکی نیز که انگار اسرائیلی بودن باعث نکوهش شدن است در گیومه آن گونه بگوید ، اصلا اشهدا آن لا الاهه السباجیتی میگوییم راحت!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (02-04-2014)
sonixax (02-04-2014)
حق با شماست.
از این به بعد کاربر @Mehrbod به لیست سیاه من رفته و از سوی من هرگز پاسخی دریافت نخواهند کرد.
sonixax (02-04-2014)
البته دوستان ما مهربد و مزدک بامداد رفتاری دبل استاندارد در پیش گرفته اند، و درباره عرب ستیزی های عریان یکی از اعضا خواستار برخورد مدیران نشدند. در اینجا هم میتوان به دنبال "انگیزه" دوستان بود؟
kourosh_bikhoda (02-04-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
به نظرم یک مناظره ای به سبک انتخابات ریاست جمهوری راه بندازیم ، چند نفری بشینیم به هم گیر بدیم ... من هم نقش غرضی رو بازی میکنم !!
sonixax (02-04-2014)
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)