اکنون هیچ تالاری احتیاج به مدیر جدیدی نداره
اکنون هیچ تالاری احتیاج به مدیر جدیدی نداره
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
محربُدجان هنگامیکه پیک ها را ویرایش یا جابجا می کنید نیازی به این همه پیام شخصی نیستـــ... ؛
در همان جُستار مربوطه اطلاع رسانی کنید ؛
این یک سیستم خودکار است که به کاربر اطلاع میدهد چه بلایی بر سر نوشتارش آمده . این یکی از حقوق کاربران در اینجاست که در صورت ویرایش یا انتقال یا حذف نوشتارشان از آن آگاه شوند .
از آنجایی که امکان آگاهی رسانی به صورت دستی در مورد هر پست وجود ندارد اینجا از این سیستم خودکار استفاده میکند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
این اسماعیلیها برای من کار نمیکنند، یعنی به پستم اضافه نمیشوند. جملاتم هم هی به هم میچسبند! با دو مرورگر مختلف تست کردم.
ناشناس جان مشکل از فیلترشکنت هست گمون کنم. با تور بیا. البته منم مشکل تو رو دارم. تور هم برام سرعتش پایینه. به خاطر همین گاهی با تور میام بیشتر وقتا هم همین وضعیت رو تحمل میکنم. :D
با دو شیوه گوناگون هم تست کردم، باز مشکل هست. ابزارهای نوشتن هم نیستند. تا قبل از امشب مشکلی نداشتم.
حق با شما بود، با Tor درست است. مشکل اینجاست که Tor برای من بدون واسطه بالا نمیآید؛ VPN هم باید وصل باشد.
هماکنون 13 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 13 مهمان)