برای شکستنِ پسوردهای winrar یک brut force میزنید کلاسش تعطیل است! چه کسی گفته نمیتوان پسوردهایش را شکست؟اگر رمز شما 8 کلمهای باشد(شامل حروف کوچک و بزرگ و اعداد و نشانهها) با ساختنِ یک کلاستر پنج نودی با رم 8 گیگ و پردازندهی corei5 و استفاده از پردازندهی گرافیکی میتوان در کمتر از 3 ساعت رمز را شکست.
پیشنهادِ من به راسل گرامی استفاده از استفاده از خودِ google account است. با توجه به اینکه اطلاعاتِ شما در آن با کدگزاری 128 بیتی رمز میشود، شکستنِ آن بسیار پر هزینهتر است. خوبیاش هم این است که میتوانید bookmark و History خودتان را همه جا داشته باشید و با همان اکانت میتوانید گوگل درایو هم داشته باشید.
راهکارِ دیگر استفاده از یکی از برنامههای رمزگزاریِ فایلها و استفاده از یکی از ابزارهای ذخیرهسازی ابری مثل گوگلدرایو یا دراپباکس برای ذخیرهسازیِ آن روی اینترنت است. نرمافزار jetico best crypt را من پیشنهاد میکنم. این نرمافزار انواعِ متنوع روشهای کدگزاری روی فایلها را پشتیبانی میکند. میتوانید فایلهای خودتان را با کدگزاری 256 بیتی رمز کنید و این کار را دوبار تکرار کنید(در این نرمافزار میتوان چندبار یک فایل را رمزگزاری کرد) و تقریبا مطمئن باشید که رمزش تقریبا غیرقابل شکستن است. بنابراین شما میتوانید bookmark های خودتان را از browser ِ مربوطه export کنید و فایلی که ساخته میشود را رمزگزاری چندباره کنید و هر بار که نیاز داشتید آن فایلِ رمزگزاری شده را از اکانتِ گوگلدرایو دانلود کنید و دوباره در browser ِ خود import کنید.
البته راهکاری که کسرا هم داد بد نیست. از این جهت که هرجا که بروید بالاخره winrar هست. میتوانید فایل winrar را هم چندباره رمزگزاری کنید تا هزینهی شکستنِ رمزش بسیار بالا برود. مثلا اگر فایلهای خودتان را با winrar دوبار رمزگزاری کنید و از 12 کاراکتر (شامل حروف بزرگ و کوچک و اعداد و نشانهها) در رمز خودتان استفاده کنید، با استفاده از همان کلاستری که در بالا گفتم شکستنِ رمزش میتواند چندماه طول بکشد. اما استفاده از آن نرمافزاری که معرفی کردم خیالتان را تقریبا راحت خواهد کرد. الگوریتمهای رمزگزاری بسیار پیشرفتهای در آن هست، مثلا triple des که :
The electronic payment industry uses Triple DES and continues to develop and promulgate standards based upon it (e.g. EMV).[22]
Microsoft OneNote,[23] Microsoft Outlook 2007[24] and Microsoft System Center Configuration Manager 2012[25] use Triple DES to password protect user content and system data.